AZ Accountant, Antwerpen
Walters People
Antwerpen, BE
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Een internationaal bedrijf gelegen in centrum Antwerpen is op zoek naar een ervaren boekhouder. Ben je op zoek naar een functie met verantwoordelijkheid?

Lees dan zeker hieronder verder. Jouw takenpakket als AZ boekhouder : Volledige boekhouding van A tot Z voor het hoofdkantoor en enkele bvba's Assistentie bij de audit Maandelijkse & jaarlijkse afsluiting BTW aangifte Het ideale profiel als AZ boekhouder : Je behaalde een bachelor of graduaat in de boekhouding Je hebt enkele jaren relevante ervaring in de algemene boekhouding Recente ervaring in een boekhoudkantoor is een sterke plus Je bent vlot in het Nederlands en Engels Dynamisch, communicatief en enthousiast Kennis van Navision is een plus Is snel beschikbaar Het aanbod als AZ boekhouder : Salaris aangevuld met verschillende extralegale voordelen (maaltijdcheques, nettovergoeding) Voltijdse functie of eventueel 80% Semi-flexibele werkuren Vast contract (eventueel na opstart via interim) Interesse?

Stuur dan jouw CV door naar antw... ref : ad47781ideq32

0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier