Maintenance Lead VTL
Vopak
Antwerpen
3 dagen geleden

Over de hele wereld verbinden we het aanbod van en de vraag naar essentiële producten en grondstoffen. Energie waarmee mensen hun huizen kunnen verwarmen en de wereld rondreizen.

Voedsel voor een veranderende planeet, grondstoffen en chemicaliën voor bedrijven. Producten die essentieel zijn voor het bestaan van mensen.

Wij zorgen voor een veilige, efficiënte en schone opslag van al deze producten. De wereldwijde energietransitie, de groeiende wereldbevolking en alle nieuwe mogelijkheden van opkomende technologieën zijn belangrijke veranderingen waar wij ons als organisatie mee bezighouden.

Spreekt deze internationale werkomgeving jou aan en beschik je over de juiste mindset en vaardigheden, reageer dan nu en kom ons Vopak Team versterken.

Maintenance Lead

Als Maintenance Lead ga je aan de slag op de maintenance afdeling die verantwoordelijk is voor het onderhoud van de operationele assets & gebouwen van de terminals in de Antwerpse haven.

De vacature gaat op zoek naar een Maintenance Lead voor de terminal op linkeroever. Je bent verantwoordelijk voor de lokale maintenance afdeling van Vopak Linkeroever.

Je fungeert als aanspreekpunt voor de groep.

Jouw rol als Maintenance Lead

Je stuurt een lokaal team aan. Deze coach je en ondersteun je. Je bent verantwoordelijk voor enkele belangrijke processen op de terminal zoals MOC,DOSCE, RFP & PVIT.

Via KPI’s stuur je je team aan. Je werkt nauw samen met de projectafdeling om tot het gewenst resultaat te komen bij overdracht ervan.

Je werkt mee aan verbeterinitiatieven binnen de onderhoudsorganisatie en neemt na verloop van tijd ook hierin een leadfunctie op.

Je waakt over de uitgevoerde kwaliteit van het opgeleverde werk van zowel interne als externe medewerkers.

Aanbod

We werken in een omgeving waar rust en hectiek elkaar continu afwisselen. We doen het voor elkaar en met elkaar en alles gebeurt in een gemoedelijke sfeer met veel collegialiteit.

We spreken elkaar dus ook gewoon aan op zaken op een directe en professionele manier. Zo weten we wat we aan elkaar hebben en kennen we elkaar steeds beter.

Kortom, je werkt in een professionele omgeving samen met collega’s waarmee je kan lachen. Daarnaast krijg je een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en een pensioenplan.

Daar bovenop kan je gebruik maken van een firmawagen.

Jouw kwaliteiten

Je beschikt over een sterke drive om resultaten te behalen en om acties af te ronden. Hiervoor stel je je flexibel en resultaatgericht op.

Je kan onafhankelijk werken om doelstellingen te bereiken. Daarnaast ben je innovatief ingesteld en heb je een pragmatische kijk op de zaken.

Je hebt het potentieel om door te groeien en je bent bereid op termijn meer verantwoordelijkheden op te nemen.

Je beschikt over een professionele bachelor elektromechanica of onderhoudstechnieken met minstens 5 jaar relevante werkervaring of een

A2 diploma richting elektromechanica, elektriciteit met minstens 10 jaar ervaring

Je beschikt over een gedegen kennis op mechanisch & rotating en E&I vlak en hebt kennis van algemeen onderhoud

Ervaring met een CMMS systeem (Infor), MS office kennis

Kennis van de installaties in onze sector is een pluspunt

Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels en je bent sociaal vaardig

Van nature uit ben je een sterke teamplayer en kan je omgaan met verschillende belangen. Zo zorg je voor een aangename werksfeer binnen jouw team.

Omdat je een team gaat aansturen, zoeken we iemand met 5 jaar ervaring in een leidinggevende rol.

Veiligheid is prioriteit nummer 1. Je hebt kennis van de relevante wetgeving en past deze bij alle werkzaamheden toe. Je neemt de geldende code of conduct (gedragsregels) in acht en leeft deze na.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier