Business developer Nederland gevestigd in Brussel
Weenect
Uccle, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Description de l'entreprise Weenect, opgericht in 2012, is een Franse start-up die de Franse markt leidt in GPS-oplossingen voor kinderen, ouderen, katten en honden.

Als marktleider in Frankrijk verdeelt Weenect haar producten nu ook in België, Duitsland, Italië en Spanje. Met 60.000 gebruikers en meer dan 550 distributiepartners in heel Europa wil Weenect de komende jaren uitgroeien tot de toonaangevende leverancier van GPS-trackers voor katten en honden op de hele Europese markt.

Nederland is een belangrijke markt voor de bedrijfsstrategie van Weenect. Het is daarom belangrijk om hier te kunnen bouwen aan een sterk team, dat het hele jaar door op verschillende beurzen aanwezig is.

Description de la fonction Ondertussen verkopen we onze producten buiten Frankrijk in heel Europa. Ons volgende grote doel zal zijn om de Nederlandse markt te veroveren en onze producten aan te bieden in alle dierenwinkels in het land.

Om dit te bereiken is het natuurlijk belangrijk om on ze GPS-trackers te adverteren in de winkels daar. De missie is eenvoudig : samen met ons team stuurt u ons bedrijf in Nederland aan en speelt u een doorslaggevende rol bij de verovering van de Nederlandse markt met onze producten.

U bent specifiek verantwoordelijk voor de introductie van onze GPS-trackers voor katten en honden, het voorbereiden van aanbiedingen en het succesvol afhandelen van de verkoop.

Beantwoord vragen, inspireer mensen met onze moderne en innovatieve producten voor hun huisdieren en help hen vertrouwd te raken met de werking van onze GPS-trackers.

Beschikbaar op donderdag en vrijdag Profil recherché Solliciteer niet voor deze functie als u niet vloeiend Nederlands spreekt.

Nederlands is geen probleem voor u en u bent bereid dit te bewijzen in contact met onze partners? Welnu, wacht dan niet - ons team kijkt nu al uit naar jou!! Profiel Je zou.

 • vloeiend Nederlands spreken (verplicht). een communicatieve strekking hebben. een talent hebben voor verkoop. openstaan voor andere mensen.
 • enthousiast zijn over nieuwe technologieën. Houden van huisdieren Idealiter zou u al enige ervaring moeten hebben in operatieve marketing (zo niet, dan is dat ook niet zo erg!).

  Nous offrons Salaris : 12€ per uur Werktijden : 9.30 - 18.00 uur (met lunchpauze), part-time is ook mogelijk.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier