orderpicker in kontich en mechelen
Randstad
Mechelen, Antwerpen
4 dagen geleden

job description

Collega orderpickers gezocht! Kuehne + Nagel is één van de grootste logistieke spelers op de markt met vestigingen op verschillende plaatsen.

Jij bent een belangrijke schakel, want je maakt deel uit van het team zowel in Kontich als in Mechelen. Op beide sites ga je aan de slag als orderpicker, maar door het verschil tussen de vestigingen heb je een grote variatie in je job.

Je bent multi-inzetbaar en hebt dus de kans om voltijds tewerkgesteld te worden en doet tegelijk ervaring op met verschillende systemen.

Als orderpicker in Kontich zorg je voor de juiste bestellingen van een grote supermarktketen. Je maakt aan de hand van een voicepickingsysteem de palletten klaar voor de juiste winkels.

In Mechelen werk je met bestelbonnen voor een drankenhandel en dit in een vierdagenstelsel. Je werkt dan van maandag tot en met donderdag van 14u15 tot middernacht.

qualification

Als orderpicker bezit je volgende kwaliteiten : -Je houdt van afwisseling tussen twee verschillende locaties.-Je hebt spierballen, het werk is fysiek uitdagend.

 • Je hebt geen ochtendhumeur, de vroege ploeg start namelijk om 5u24. -In een late ploeg werken van 13u30-21u36 of van 14u15 tot 24u vind je een leuke afwisseling.
 • Je geraakt zaterdagochtend fris uit bed om te werken. -Een hoge productiviteit halen motiveert jou.-Safety first is een motto waar jij naar handelt.
 • Je bent een heer in het verkeer en je kan veilig met een elektrisch transpallet rijden.-De sites in Kontich en in Mechelen zijn vlot bereikbaar voor jou.
 • Je bent flexibel ingesteld, je bent namelijk inzetbaar op twee locaties. Dit mooie pakket hebben wij jou te bieden. -Aantrekkelijke verloning en arbeidsvoorwaarden-
 • Ploegenpremie 7,5%-Zaterdagpremie 25%-Maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag-Kans op productiviteitspremie in Kontich-

  Nachtpremie van 12,5% vanaf 22 uur in Mechelen-Afwisselend werk op lange termijn -Fijn contact met de consulenten van Tempo-

  Team -Multiculturele werkomgeving met een leuke sfeer

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier