Graduate Position: Bachelor shift voor Douane (40 plaatsen)
SPF Finances - FOD Financiën
Bruxelles
2 dagen geleden
source : Student.Be

De Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen (AAD&A) wenst door middel van deze selectie nieuwe douaniers (niveau B) te rekruteren die voornamelijk tewerkgesteld zullen zijn in de Antwerpse haven (haven Rechteroever en Waaslandhaven) en de nationale luchthaven in Zaventem.

 • Je zal tewerkgesteld worden bij de controlediensten die de activiteiten in de eerstelijn verzekeren in de havens en luchthavens.
 • Een controle kan plaatsvinden n.a.v. Europese regelgeving, binnen specifieke sectoren (vb. koerierdiensten, post). Er kan controle plaatsvinden van de aangiften alsook van de operatoren.

 • Je kan eveneens tewerkgesteld worden bij de regiekamers (diensten dispatching ), waar je instaat voor het plannen en opvolgen van de toezicht-, controle- en opsporingsactiviteiten.
 • Of je kan tewerkgesteld worden bij de teams controleregie die instaan voor de operationele risicoanalyse en verfijning van selecties en die controleopdrachten geven aan de diensten op het terrein.
 • Je hebt contacten met belastingplichtigen, het bedrijfsleven, met andere diensten van de AAD&A of met andere overheidsdiensten (Federale Politie, FOD Economie, scheepvaartpolitie, FAVV ).
 • Je verzekert een correcte toepassing van fiscale en andere wetgeving door nazicht en verificatie van aangiften en controle van goederen, alsook door controles op het terrein en in bedrijven.
 • Bij de uitoefening van deze functie kom je in contact met het publiek. Je draagt bij aan een positieve uitstraling van de administratie.
 • Je stemt in met het dragen van een uniform en / of een dienstwapen.

 • Je zal ingeschakeld worden in een dienst waar er in een ploegensysteem wordt gewerkt. Je bent bereid te werken in shiften zodat de dienst 24u / 24u en 7 dagen op 7 kan verzekerd worden.
 • Je ontvangt hiervoor een toelage bovenop je maandwedde (zie Aanbod’ voor meer details).

  Bij de uitoefening van deze functie kom je mogelijk in contact met het publiek.

  Solliciteer t.e.m. 03-12-2018

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier