INSTALLATEUR HVAC
Accent
Jabbeke, Belgium
3 dagen geleden
source : Stellenanzeigen.de

Je komt terecht in een zeer stabiele, kleine firma met een familiale werksfeer. De firma is reeds 15 jaar gespecialiseerd in verwarming, airco, ventilatie en heeft een mooi klantenbestand uitgebouwd dat kwaliteit' belangrijk vindt.

Dit weerspiegelt zich in de keuze van de materialen en de afwerkingsgraad van elk project. De zaakvoerder trekt volop de kaart van hernieuwbare energie' en beschikt over de nodige ervaring, erkenningen en certificeringen om deze werken te kunnen én mogen uitvoeren & de klanten van de nodige subsidies te laten genieten.

Dienstverlening van A tot (na) Z wordt hoog in het vaandel gedragen. Weten wat, hoe en waarom je iets doet wordt zeer belangrijk bevonden, in die zin wordt er veel geïnvesteerd in opleiding & bijscholing, ook voor de werknemers.

Spreekt deze vacature je aan? Bel me op het nummer 0473 84 49 02. Indien je nog werkt kan je me ook na de werkuren op dit nummer bereiken.

Niet voor de volle 100% overtuigd? Aarzel zeker niet om me te contacteren zodat ik je de andere mogelijkheden kan voorstellen.

Functiebeschrijving

Als installateur voor deze firma kan je je aan een dag vol variatie verwachten. De werken zijn gelegen rond regio Jabbeke, Brugge en Torhout.

Je vertrekt elke ochtend omstreeks 8 uur vanuit het depot in Jabbeke. Je gaat aan de slag bij particulieren. Dit voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Deze firma heeft doorheen de jaren een mooi, vast klantenbestand uitgebouwd, dat kwalitatief werk' belangrijk vindt (zowel in keuze van materialen als afwerkingsgraad).

Klantencontact is daarbij ook van groot belang. De firma is reeds 15 jaar gespecialiseerd in verwarming, airco en ventilatie.

Sanitair wordt omwille van de vele opdrachten enkel nog gedaan in geval van totaalprojecten of op vraag van vaste klanten.

Hernieuwbare energie is het stokpaardje van dit bedrijf.

Functie-eisen

Gezien de kleinschaligheid van de firma is het belangrijk dat je beschikt over relevante ervaring als installateur. Je bezit volgende vaardigheden en competenties :

 • Je kan relevante ervaring voorleggen met installatie en onderhoud van verwarming. Indien je kennis of ervaring hebt in hernieuwbare energie en ventilatie is dit een groot pluspunt;
 • Je bent in het bezit van een G1-attest;
 • Je kan zowel goed zelfstandig aan de slag als in samenwerking met een collega;
 • De klant en zijn wensen staan voor jou centraal;
 • Je vindt kwalitatief werk afleveren belangrijk;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wanneer je als installateur van start gaat bij deze firma kan je je aan een zeer correct salarispakket verwachten. Dit omvat :

 • een loon marktconform de bouwsector;
 • ecocheques;
 • een up-to-date, volledig uitgeruste bestelwagen die tijdens de werkuren kan gebruikt worden (nooit langer dan 5 jaar in gebruik);
 • werkuren die beginnen te lopen vanaf aankomst op het depot, tot terugkomst.

  Het stopt hier echter niet. Volgende zaken vallen buiten je loonpakket, maar zorgen er zeker en vast voor dat je met een lach je werkdag start :

 • Je kan steeds terugvallen op de zaakvoerder. Hij staat namelijk mee in het werkveld;
 • Opleidings- en bijscholingsmogelijkheden;
 • Mensen spreken mensen binnen deze firma. Er wordt gewerkt met een vast uurrooster, maar uiteraard houden ze daarbij rekening met je gezinssituatie of andere zaken die je nauw aan het hart liggen;
 • Een ton aan variatie in je werk en projecten om trots op te zijn;
 • Ruim voldoende gepersonaliseerde werkkledij (waaronder 5 werkbroeken per jaar);
 • De firma is zeer vlot bereikbaar, dicht gelegen aan de autostrade, met genoeg parkeermogelijkheden en tal van handelszaken om meteen na je werkdag nog een tussenstop te maken voor een snelle hap, een brood voor de dag nadien, of een bloemetje of andere leuke attentie voor iemand die dat net op dat moment verdient! Handig toch?

  Last but not least; Heb jij een voorkeur voor een bepaald merk werkmateriaal? Geef zeker een seintje aan de zaakvoerder. Ze voorzien dit graag voor je!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier