Sales Engineer Audio/Video/Verlichting (m/v)
Konvert Office Geel
Paal, BE
5 dagen geleden

Profiel

Are you the one who get's the job done? Ben jij als het ware een echte fixer? Iemand die maar 2 woorden nodig heeft en al werkt aan een oplossing?

Heb jij de nodige commerciële skills om die moeilijke klant te overtuigen toch met ons in zee te gaan? Lees dan gerust verder, want dan is volgende opportuniteit jou zeker op het lijf geschreven.

Voor een klant die ontwikkelt, produceert en vermarkt van innovatieve audiovisuele oplossingen in diverse niche segmenten is Konvert Office opzoek naar een Sales Engineer.

U ondersteund onze business developers bij het samenstellen van de juiste offertes, en denkt actief mee na over welke audiovisuele oplossing we naar voor zullen schuiven.

U volgt bepaalde lopende projecten verder op en zorgt voor de nodige up-sell. In samenspraak met de klant werk je het voorstel voor de audiovisuele installatie verder uit en bespreek je lichtstudies, voorstellen voor aanvullende services en producten zoals netwerk, camerabewaking, U staat in voor de goede organisatie van de projecten in uitvoering.

U bent als het ware de spilfiguur tussen onze klanten, de project afdeling en onze leveranciers. Als kers op de taart levert u de nodige aftersales aan onze klanten.

U blijft hun contact persoon & volgt de klant gedurende enkele weken na afronding van het project nauw op. Interesse? Bezorg dan vandaag nog je cv aan het kantoor van Konvert Geel Office via geel.office konvert.be

Aanbod

Producten presenteren of demonstreren bij de klant en advies geven. Het plan voor klantenwerving ontwerpen en de klantbezoeken plannen.

Het commerciële voorstel uitwerkenSamen met de klant de voorwaarden van de verkoopovereenkomst of de prijsraming overeenkomen.

Een bijdrage leveren aan de commerciële en marketingstrategie van de onderneming. De klantenwerving administratief opvolgen en het team informeren.

De gegevens over de activiteiten van de dienst of de organisatie opvolgen en analyserenEen vooruitgangstraject voorstellen.

Commerciële acties uitvoeren tijdens evenementen. De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, .

 • en de klanten (getrouwheidsacties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen Naast een fantastische en vriendschappelijke werksfeer, biedt de klant jou een marktconform basisloon met daarnaast een zeer interessante commissie structuur, aangevuld met extra legale voordelen.
 • Vereiste kwalificaties

  Je bent vlot, communicatief en commercieel. Je kan mensen overtuigen van een bepaalde technische oplossing. Je hebt een grondige kennis van audio, video en verlichting.

  Kennis van Netwerken en camera's is een plus. Je bent hands-on en hebt geen 9 to 5 mentaliteit. Frans en Nederlands zijn een absolute must, Duits en Engels een plus.

  Je kan om met grote mate van vrijheid, je werkt zelfstandig zonder al te veel sturing van het kantoor.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier