Machineverantwoordelijke petrochemie | dagploeg | Hemiksem
Synergie s.r.o.
Hemiksem
4 dagen geleden

Als machineoperator sta je onder leiding van de productiesupervisor en werk je nauw samen met de andere medewerkers van de afvullijn.

Na het doorlopen van de opleidingsfase word je verantwoordelijk voor de jou toegewezen machines. Je start de productie op en houdt toezicht op de algemene werking van de afvullijn (aanvoer-

sluiten-verpakken-stapelen van gevulde bussen enz.). Op basis van de producten stel je de afvulmachine, sluitmachine en etiketteermachine af en wissel je de zelfklevers.

Ook het nemen van stalen en het uitvoeren van gewichtscontrole behoren tot jouw takenpakket.

Profiel :

 • Je beschikt over een eerste werkervaring als technisch operator en / of technische opleiding, bij voorkeur in een mechanisch-technische richting.
 • Je bent iemand met praktisch inzicht en sterk in het samenwerken met collega's.
 • Daarenboven heb je een flinke dosis werklust en zin voor verantwoordelijkheid.
 • Je bent bereid om in een twee-ploegensysteem te werken, maar doorgaans ga je in daguren aan de slag.
 • Aanbod :

  Een aantrekkelijke en gevarieerde funtie in een warm en collegiale firma, met specifieke aandacht voor de persoonlijke groei van haar werknemers.

  Na een opleidingsperiode heb je eveneens de kans om door te groeien tot een functie als technieker, waarbij je eveneens verantwoordelijke wordt voor een specifieke ploeg.

  Daarnaast kan je eveneens rekenen op een competitief salarispakket en verschillende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier