.NET core dev -IT driven bedrijf - Bovengemiddeld Loon
Austin Bright
Antwerp, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

De bankensector staat niet direct bekend als de meest innoverende en vooruitstrevende sector op vlak van IT! Daar heeft deze financiële instelling verandering in gebracht! Wil je je passie voor ontwikkeling combineren met je affiniteit voor de financiële sector?

Dan zit je hier zeker op je plaats! Om een beeld te schetsen van hun investeringen in technologie en digitalisering; 1 / 4de van hun medewerkers zijn IT-experts (development en infrastructuur).

Daarnaast hebben zij ook al jaren op rij awards en prijzen gewonnen voor de stappen die zij omtrent digitalisering al ondernomen hebben.

En ze hebben nog ambitieuze toekomstplannen! .NET core developer / .NET core ontwikkelaar - Functie Je komt terecht in het team dat instaat voor het ontwikkelen en onderhouden van hun microservices platform.

Dit gebeurt in .NET core, Docker en Kubernetes. Je zet de wensen van de gebruikers om in gebruiksvriendelijke en klare softwareoplossingen.

Je test deze software direct met de gebruiker waardoor je via korte communicatie feedback ontvangt. Indien je wenst kan je ook je input geven omtrent de cloud architectuur van de applicaties .

NET core developer / .NET core ontwikkelaar - Locatie Dit bedrijf is net buiten Antwerpen en dichtbij de A12 gelegen. .NET core developer / .

NET core ontwikkelaar - Profiel Een diploma van een hogere opleiding in IT Minstens 2 jaar ervaring in .NET development Je kan je snel verdiepen in de nieuwste technologieën.

Er wordt gewerkt met .NET core, Angular 7 (binnenkort Angular 8), Docker, Kubernetes, Mongo DB, Je neemt graag initiatief en je deelt graag je ideeën.

Er wordt verwacht dat je ownership neemt over de applicaties en de richting hiervan mee bepaalt. .NET core developer / .

NET core ontwikkelaar - Aanbod De bankensector biedt vele voordelen voor werknemers. Denk aan sterke verloningen, veel verlof, stabiliteit, Hier kan je mee van profiteren terwijl je ook nog je terecht komt in een IT - driven organisatie.

De vlakke structuur van de organisatie laat toe dat er snel en efficiënt beslissingen worden genomen en doorgevoerd. Dit maakt het werken een stuk aangenamer.

Ze zijn gevestigd in een mooi kantoorgebouw en een moderne inrichting. Dit is ook voorzien van een grote lunchruimte waar je op je wenken bediend wordt.

Hier kan je dagelijks genieten van een warm buffet en er altijd een grote variatie en fruit en koeken voorzien. Daarnaast is er ook een bar waar elke werknemer vrij gebruik van kan maken.

Wil je even weg achter je bureau, dan kan je je terugtrekken in de ontspanningsruimte welke voorzien is van een pooltafel en pingpongtafel maar waar je ook een brede keuze hebt aan literatuur.

Je krijgt een salarispakket dat bestaat uit een brutoloon tussen € 2500 en € 3200. Dit wordt op regelmatige basis verhoogd.

Verder krijg je nettovergoedingen (tussen € 100 en € 150 euro), een bedrijfswagen volgens budget, hospitalisatieverzekering, tandverzekering, groepsverzekering en na 6 maanden krijg je ook aandelenopties.

Heb je interesse in deze vacature? Bezorg ons dan snel je CV via apply austinbright.com. Deze vacature wordt beheerd door Cedric en Jens.

Zij zorgen van ook confidentiële behandeling van je kandidatuur. Keywords : .NET Core / .NET / C#.NET / Back End Developer / Ontwikkelaar / Angular

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier