Logistiek Proces Project Coördinator
Cebeo
Moeskroen
39 minuuten geleden

Ben jij gebeten door logistieke processen en projecten?

Heb jij een logistieke passie en al een zekere logistieke ervaring (supervisor / support)? Ben je sterk in procesdenken en ga je daarbij heel gestructureerd te werk?

Ben jij een teamplayer met uitstekende communicatieve vaardigheden? Moet jij bovendien niet opzoeken waarvoor de afkortingen WMS, ISO en BPMN staan, omdat je hier de nodige kennis van hebt?

Dan zien we graag jouw kandidatuur voor Logistiek Process & Project Coordinator (M / V) bij Cebeo verschijnen.

HOE?

Als Logistiek Process & Project Coordinator pak jij logistieke verbeterprocessen projectmatig aan. Je zet, indien nodig, business cases op met daarin de functionele aspecten, grondige argumentatie, business voordelen en financiële resultaten.

Je voert logistieke analyses uit en stelt de rapportering hiervoor op. Ook hieruit maak je voorstellen voor verbeteringstrajecten.

Als Logistiek Process & Project Coordinator werk jij dagelijks vanuit ons distributiecentrum te Moeskroen. Binnenkort starten de werken voor ons gloednieuw CDC te Doornik (een droom voor iedereen met een logistiek hart!) en vanaf 2023 zul je de functie bijgevolg van daaruit invullen.

Je leidt en / of begeleidt logistieke projecten met steeds de nodige aandacht voor change management, want dat is cruciaal in de toekomstige overgang van Moeskroen naar Doornik.

Dankzij je dynamiek, veranderingsbereidheid en flexibiliteit schrikt dit jou niet af, integendeel!

Tot slot werk je in deze rol samen met collega’s op verschillende niveaus in onze organisatie. Teamgeest, communicatie skills en leergierigheid zijn dus essentieel.

In deze functie rapporteer je aan onze Logistics Director.

 • Hebt een absolute passie voor logistiek
 • Beschikt over een Master-diploma in Logistiek, Supply chain, Economie of een Bachelor, aangevuld met relevante ervaring
 • Kunt terugvallen op logistieke ervaring, hetzij als supervisor, hetzij als support
 • Spreekt vloeiend Nederlands en Engels en spreekt aussi een aardig mondje Frans
 • Hebt een kritische geest met gezond boerenverstand
 • Kunt goed samenwerken met contacten op diverse niveaus binnen de organisatie
 • Hebt een grondige kennis van WMS, lean omgevingen, ISO en BPMN (allemaal pluspunten!)
 • Cebeo biedt jou een essentiële functie in ons centraal distributiecentrum in Moeskroen (later in Doornik.) Naast een competitief salaris op basis van je opleiding en ervaring, kan je rekenen op een aantal extralegale voordelen.

  Bij Cebeo is onze slogan succeed together’, we stimuleren je dan ook om opleidingen te volgen om je expertise verder te ontwikkelen en je eigen vaardigheden te ontplooien.

  Tot slot kom je terecht in een groeiende, innoverende en ondernemende organisatie.

  OVER SONEPAR

  Sonepar is een onafhankelijke familiale Groep, wereldleider in de distributie van elektrisch materiaal aan professionelen, oplossingen en aanverwante diensten.

  Sonepar begeleidt zijn klanten op talrijke markten en realiseert, gebruik makend van de competentie en passie van zijn 44.

  500 medewerkers, een omzet van 21,6 miljard euro (op 31 december 2017).

  Dankzij zijn dicht netwerk 167 ondernemingen actief in 44 landen op 5 continenten en de digitale oplossingen die ontwikkeld worden, verstevigt de Sonepar Groep dagelijks zijn service voor en de relatie met zijn klanten.

  De ambitie : La Référence’ worden voor al zijn partners. Cebeo maakt op vandaag deel uit van de Sonepar groep.

  Als marktleider is Cebeo toonaangevend op het vlak van dienstverlening aan de klanten, dankzij een uitgebreid filialennetwerk gebaseerd op nabijheid, passende logistieke en e-business oplossingen en hoogstaande technische competenties.

  Bij Cebeo zit ondernemerschap in ons DNA. We geloven dat alle collega’s bijdragen tot het succes van onze organisatie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier