Online marketeer
SD Worx
zwijndrecht
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant regio Beveren / Zwijndrecht ben ik op zoek naar een online marketeer die mee aan de wieg kan staan van de digitale transformaties binnen een bloeiend bedrijf.

Ik ben op zoek naar een gedreven online marketeer die hands-on is, van aanpakken weet, beslissingen kan en durft nemen en een kick krijgt van digitale communicatie met impact.

Je zal onder meer je tanden kunnen zetten in :

Emailmarketing : plannen, beheren, rapporteren en evalueren van onze emailcommunicatie. Je hebt een goede grafische voeling, de nodige creativiteit, technische skills en begrijpt dat een boodschap sterker aankomt in de juiste omkadering.

Campagne-management en rapportage : je bent verantwoordelijk voor het opzetten en managen van de jou toevertrouwde online campagnes, met een focus op Google Adwords, Google Display, Facebook Ads en emailmarketing.

Je hebt hierbij 2 grote "interne" klanten. Enerzijds de business unit managers en anderzijds het mediateam dat campagnes opzet voor adverteerders.

Je formuleert advies en creëert de plannen om de juiste boodschapover de veschillende online kanalen tot bij de juiste doelgroep te brengen.

Website management : je zorgt samen met de webmaster en het ICT-team voor het up-to-date houden en uitbouwen van de website en de webshop.

Samen integreren jullie moeiteloos designs, templates en interfaces.

Customer journeys : je bent voorturend bezig met de mensen die we willen bereiken, onze eindgebruikers. Usability, toegankelijkheid en conversie zijn daarbij jouw topprioriteiten.

Support : je staat in voor het beantwoorden en doorsturen van vragen van klanten die via diverse kanalen binnenkomen. Je bent daarnaast ook de tussenpersoon tussen de interne klanten en het ICT departement en bent back-

up voor de webmaster / digital channel manager.

Jouw profiel :

Passie voor digitale communicatie en de leerbereidheid om jouw kennis steeds bij te schaven.

Analytische en datagedreven mindset.

Minimum een Bachelor (Marketing, Communicatiemanagement,..) en een eerste ervaring met digitale marketing.

Kennis van HTML, CSS en je hebt ervaring met het opzetten en opmaken van een werkende landingspagina. Kennis van Mailchimp en Photoshop zijn een plus.

Kennis van en ervaring met Google Analytics en Google data Studio. Kennis van Google Tag Manager, SEA en SEO is een plus.

Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en hebt een basiskennis Frans.

Goede communicator die in staat is om ideëen, oplossingen en concepten zelfstandig aan klanten en interne stakeholders te verkopen.

Wij bieden :

Een gevarieerde functie waar je de kans krijgt om te helpen bouwen aan onze digitale transformatie.

Een klein team fantastische collega's die klaar staan om jou te helpen.

De kans om 1 dag van thuis te werken of vanuit een satellietkantoor.

Flexibele werkuren

Marktconform loon met extralegale voordelen : maaltijdcheques, fietsvergoeding, vergoeding openbaar vervoer, groepsverzekering

Uitstekende opleiding en begeleiding bij de job.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier