Projectleider senior of junior
Bouwbedrijf Vandersmissen
Herk-de-Stad, Limburg, BE
4 uur geleden
source : Jobat

Wij zijn op zoek naar een ervaren Senior die op zoek is naar een uitdagende, professionele, sociale werkomgeving en naar een groeiende Junior , gedreven met de ambitie om door te groeien naar een senior positie.

 • Je geeft leiding over 2 tot 3 projecten in Klasse 6, 7 of 8.
 • Je stuurt de Meestergast aan op de werven, bent het centrale aansprekingspunt voor architect, ingenieur en bouwheer op werfvergaderingen en geeft feedback aan de calculatiedienst tijdens de uitvoering van de projecten.
 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de selectie van leveranciers en onderaannemers in samenspraak met de aankoopdienst en het aansturen van leveranciers op interne vergaderingen.
 • Door budgettaire en technische controles, vakkundig overleg, detailonderzoek van materialen en sterke dossierkennis leid je jouw dossiers tot succesvolle projecten.
 • Wij bieden continu technische en logistieke ondersteuning vanuit onze aankoopdienst en centrale coördinatie.

  Je hebt een diploma Industrieel of Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring.

  Daarnaast ben je sterk in communicatie binnen en buiten de onderneming en blink je uit in een nauwkeurige en pragmatische aanpak en een hands-on-mentaliteit.

  De Junior Projectleider kan vanuit zijn / haar assisterende rol doorgroeien naar een leidinggevende Senior functie.

  Omscholing van gelijkaardige functies in wegenbouw of aanverwante activiteiten naar de bouwsector behoort ook eveneens tot de mogelijkheden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier