MAINTENANCE SUPERVISOR
Hays Gent
Eeklo, E Flanders, BE
6 dagen geleden
source : Monster

Internationaal bedrijf Technisch diploma Eeklo Voor een industrieel productiebedrijf met een internationale afzetmarkt is Hays Engineering Gent op zoek naar een Maintenance Supervisor.

Als Technical Supervisor ben je samen met jouw 5 directe collega's verantwoordelijk voor de goede technische werking van 13 productielijnen.

Je coacht en motiveert dagelijks zelf een 5-tal techniekers. Je coördineert alle aspecten van preventief en reactief onderhoud.

Samen met je collega's sta je in voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, rendement, etc.

Eveneens bezorg je de nodige input voor technische verbeterings- en investeringsprojecten. Je komt voor de rol van Technical Supervisor in aanmerking wanneer je beschikt over een technisch diploma, bij voorkeur richting elektriciteit, elektromechanica of elektronica.

Je beschikt over een eerste relevante ervaring in een gelijkaardige job. Je bent een teamgerichte coach en hebt een goed analytisch en creatief probleemoplossend vermogen.

Heb je kennis van verbetertechnieken (5S ...), dan vormt dit een grote plus. Indien je bereid bent om in twee ploegen te werken, dan vormt dit ook een plus.

Voor de vacature van Technical Supervisor ontvang je een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.

Onze klant biedt jou een uitdagende job met verantwoordelijkheden en ruimte voor initiatief. Je komt terecht in een familiebedrijf met internationale groeiambities.

Kwaliteit en professionalisme staan er centraal. Interesse in deze job als Maintenance Supervisor in Eeklo? Solliciteer nu online of contacteer Lore De Buck bij Hays Engineering via 09 266 77 97 (direct).

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier