Meewerkend voorman (m/v)
Konvert Interim Roeselare
Roeselare, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor een sterke speler binnen de metaalsector zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman op de afdeling parts. Deze afdeling omvat alle bewerkingen.

o.a. boren, tappen, chanfreinen, knippen, plooien, rollen, persen, zagen,..)In jouw rol als voorman ga je in eerste lijn de afdeling parts opvolgen en aansturen.

Dit omvat onder meer het opvolgen van de stukken (waar bevindt zich welk stuk op welk moment en wat moet er nog mee gebeuren) alsook het locatiebeheer.

Kortom : je leidt het logistieke proces voor zowel constructie alsook voor klant. Je gaat stukken klaarzetten en alles IT-gewijs opvolgen en bepalen.

Alle uitgaande zaken betreffende Parts ga je opvolgen in samenwerking met de logistieke medewerkers. je beweert een algemene overvieuw over de afdeling en zorgt voor een goede overdracht tussen afdelingsverantwoordelijke en collega's op de werkvloer.

Afhankelijk van de drukte op de afdeling ga je zelf ook meewerken en bijspringen waar nodig. Zo kan je onder andere ingeschakeld worden voor het onderhoud van de machines (olie verversen, stuk vervangen,.

 • Het inpakken van de stukken en het assisteren bij de verschillende bewerkingen.
 • Aanbod

  Je krijgt de ruimte voor zelfstandig werk, gesteund door diverse specialisten. Nodige opleidingen en begeleiding on-the-job.

  Optie vast contract na een geslaagde interim periode. Zeer mooi loonpakket.

  Vereiste kwalificaties

  je hebt kennis over en ervaring met alle bewerkingen die worden uitgevoerd op de afdeling en bent hands-on ingesteld. je bent bereid om verantwoordelijkheid op te nemen in het aansturen van de afdeling op zowel praktisch als motiverend vlak.

  Als voorman vervul je een voorbeeldfunctie. Naast een goede technische kennis ben je op de hoogte hoe je veilig werkt. Open communicatie voeren is voor jou vanzelfsprekend.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier