Technisch tekenaar (m/v)
Konvert Office Kortrijk
Dottenijs, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor een interieurbedrijf in de regio van Moeskroen, zijn wij op zoek naar een Technisch tekenaar m / v met ervaring : Functieomschrijving : Als AutoCad tekenaar ondersteun je het intern technisch bureau bij de uitwerking van verschillende projecten.

Jij bent verantwoordelijk voor het uittekenen in hout en aluminium. Jouw technisch en analytisch inzicht laat je toe een project van A tot Z uit te werken.

Aanbod

Domein : Bouw. Domein : Interieurinrichting. Domein : Metaalconstructie. Schema's, detailtekeningen en plannen van de projecten, installaties en inrichtingen opstellen of aanpassen volgens de normen en vereisten.

Softwareprogramma’s gebruiken : 2D CAD - Een boeiende functie binnen een snelgroeiende onderneming - De kans tot zelfontplooiing en de ruimte om initiatieven te nemen in een familiaal bedrijf waar een positieve groepsgeest heerst - Een uitgebreid, kwalitatief hoogstaand en duurzaam productengamma - De garantie op een aangepaste interne opleiding en begeleiding zodat u op korte termijn een loyale en inzetbare collega wordt - De aandacht voor constante bijscholing om uw productkennis up to date te houden - Een aantrekkelijk en competitief salarispakket

Vereiste kwalificaties

 • Je hebt een hoger diploma (graduaat, bachelor, HBO5) bouw / hout - Je beschikt over een grondige kennis van én interesse in de bouw - Je hebt een grondige kennis van het tekenprogramma AutoCad - Je bent technisch onderlegd en hebt ervaring met het tekenen in 2D - Je bent analytisch, nauwkeurig en punctueel ingesteld - Je staat in voor de opmaak van het dossier - Je bent Nederlandstalig en u kan zich vlot behelpen in het Frans
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier