Vrachtwagentechnieker regio Menen
Accent
Waregem, BE
1 dag geleden

Deze garage gespecialiseerd in een uitstekenden toonaangevend merk geniet een stevige reputatie. Zij hebbenvestigingen over het ganse land en verdeeld over die vestigingenstellen zij 300 medewerkers te werk.

Ter uitbreiding van hungarages is men continu op zoek naar sterke technischeprofielen.

Functiebeschrijving

Alsvrachtwagentechnieker sta je in voor onderstaand takenpakket : Jestaat in voor het onderhoud en de herstellingen van vrachtwagensvans .

 • Je zorgt voor het regelmatig nazien en controleren vanremmen banden motor lichten enz. Je stelt diagnoses en op basisdaarvan herstel je het voertuig en doe je de afstelling.
 • Hiervoormaak je ook gebruik van de gegevens van de constructeur of van deaanwijzingen van jouw baas. Je bouwt elektrische en elektronischeopties in je spoort eventuele defecten op en herstelt ze.

  Jeherstelt monteert en vervangt banden van de voertuigen. Je ververstolie en smeert het voertuig. Je voert grondige controles uit op demotor koppeling versnellingsbak aandrijving ophanging remmen enchassis en je herstelt deze.

  Je herstelt verschillende systemenzoals klimaatregeling ABS airbags ? Je spoort storingen op metgebruik van test- endiagnoseapparatuur.

  Functie-eisen

  Vooreen perfecte match met deze vacature van vrachtwagentechnieker bijdit toonaangevend bedrijf kijken we uit naar een persoon diezichzelf herkent in onderstaande beschrijving : Je bent in het bezitvan een diploma automechanica of gelijkgesteld aan ervaring.

  Jehebt absoluut een passie voor jouw vakgebied. Kernwoorden zoalsKWALITEIT INTEGRITEIT en TOEWIJDING zijn jou heel bekend.

  Je kanminstens 1 jaar ervaring in het vakgebied van vrachtwagens / zwarevoertuigen voorleggen. Je kan om de twee weken opzaterdagvoormiddag werken.

  Er is zeker ruimte voor mensen metambitie om door tegroeien!

  Arbeidsvoorwaarden

  Jewerkt voor een ijzersterk merk. Je krijgt de kans om jezelf bij tescholen. Er zijn tal van doorgroeimogelijkheden voor mensen metambitie.

  Voltijdse tewerkstelling met absolute kans op vastcontract na een succesvolle inwerkperiode. Je komt terecht in eenbedrijf waar people management belangrijk is en waar een dynamischesfeer heerst.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier