IT SERVICEDESK MEDEWERKER
Hays
Dendermonde, Gent, Oost-Vlaanderen, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

In de functie van servicedesk medewerker voorzie je de first line support voor BeNeLux voor meer dan 300 users. Je werkt vanuit het kantoor in Gent of regio Dendermonde.

Je behandelt inkomende incidenten en aanvragen van de interne werknemers. Je doet de eerste verwerken en wijst dit toe aan dispatchers.

Jij doet de opvolging van A tot Z. Dit begint met de diagnose van de aanvraag en de herstelacties. Indien nodig stuur je dit door naar 2nd of 3th line.

Het is belangrijk dat je de incidenten correct identificeert : prioriteit, categorie, voltalligheid informatie om zo deze correct toe te wijzen.

Daarnaast help je ook projectmanagers ook bij het ondersteunen van lopende projecten zoals de implementatie van nieuwe hardware

Als servicedesk medewerker heb je kennis van de courante IT tools. Je bent je bewust van het takenpakket van first line support (service now) en de kennis die hiervoor nodig is.

Zaken als active directory, de microsoft producten en SQL zijn je niet onbekend. Daarnaast beheers je Nederlands zeer goed en heb je ook een goede kennis Engels.

Daarnaast werk je heel correct en volgt de zaken goed op. Tot slot ben je ook service minded ingesteld.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier