Process Operator Filling / Labeling
Fujirebio Europe NV
East Flanders, Zwijnaarde, Belgium
6 dagen geleden
source : Stellenanzeigen.de

Dankzij de gedrevenheid en het engagement van onze medewerkers leveren we bij Fujirebio Europe (het vroegere Innogenetics), innovatieve oplossingen aan de gezondheidszorg, elke dag opnieuw, waar ook ter wereld.

Artsen stellen met onze kwaliteitsvolle producten snel en accuraat diagnoses in verschillende ziektedomeinen zoals infectieziekten (vb Hepatitis C, HIV) en neurologische aandoeningen (vb.

ziekte van Alzheimer) om nadien de gepaste behandeling te kunnen opstarten. We streven ernaar in elk ziektedomein de beste oplossing aan te bieden.

De ontwikkeling en productie van onze diagnostische testen gebeurt op onze site in Gent en in Tokio waarna deze door onze commerciële teams wereldwijd verkocht worden aan ziekenhuizen en klinische labo’s.

Wij behoren tot een internationale groep (H.U. Group) met vestigingen en collega’s in Azië, Europa en de US. Op de Europese hoofdzetel in Gent zijn 145 mensen tewerkgesteld.

Onze Europese filialen tellen samen 50 medewerkers. Een kleine internationale familie dus, waar verschillende culturen samenkomen en het niet moeilijk is om elkaar te leren kennen! Als Process Operator sta je in voor de kwaliteitsvolle opstart, uitvoering en afhandeling van de verschillende productie-batchen aan de meer complexe afvullijnen.

 • Je belangrijkste taken zijn : Omstellen van de lijn (eventueel samen met onderhoudstechnieker of Project & proces ingenieur) en uitvoeren van batchwissels;
 • Afstellen en afregelen van de machines en systemen; Uitvoeren van afvul- en etiketteringstaken en in-procescontroles; Documenteren van uitgevoerde activiteiten op papier, in Excel en in het ERP-systeem;
 • Eindverantwoordelijkheid voor de totale batch afhandeling (inclusief taakgericht aansturen van de collega’s aan de lijn);
 • Uitvoeren van een eerste evaluatie bij incidenten zowel technisch als naar impact op de productkwaliteit; Ondersteunende taken zoals meewerken aan projecten gerelateerd aan de installatie of verbetering van systemen vb.

 • uitvoeren van validatieruns. Technische opgeleid of gelijkwaardig door ervaring; Nauwkeurig zowel in uitvoering als in administratie;
 • Nederlandstalig, voldoende kennis van het Engels (doornemen documentatie van externen); Flexibel ingesteld; Probleemoplossend;
 • Een echte teamspeler in samenwerking, overleg en communicatie met je collega’s en verantwoordelijke; Ervaring in een kwaliteit kritische farma omgeving is een pluspunt.

  Onze medewerkers waarderen hun rijke job inhoud en zijn enthousiast over de autonome manier waarop ze hun job kunnen invullen.

  Een open en informele sfeer op het bedrijf zorgt voor een re... Uitvoering, Probleemoplossend, ERP-software, Engelse taal, Communicatie, MS Excel, Administratie, Samenwerking, SEN Originele vacature is te vinden op StepStone.

  be Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.

  be! Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! https : / / bit.

  ly / 2jPYsZC For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be! La version originale de cette offre d’emploi est disponible sur stepstone.

  be Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier