Project Engineer Automation
Jefferson Wells
Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen, België
3 dagen geleden
source : Jobat

Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor software development voor high-tech systemen. Dit doe je aan de hand van testing, analyse en programmatie van diverse bedrijfseigen control systems.

Na de opstart van het systeem bij de klant, blijf je ook het aanspreekpunt voor meer complexe technische vragen. Naast het software aspect zal je ook mee instaan voor hardware ontwikkeling a.

d.h.v. 2D en 3D tekenprogramma’s, alsook het ontwikkelen van prototypes m.b.v. 3D printing. Na de ontwerpfase zal je eveneens instaan voor het opvolgen van de productie van verschillende componenten, het opmaken van elektrische schema’s en verzorgen van de nodige (PLC) programmatie.

Ben je in het bezit van een Bachelor of Master diploma Elektromechanica (optie Automatisatie) en kan je terugvallen op minstens een eerste relevante ervaring in een gelijkaardige functie?

Beschik je over een vlotte kennis van de Nederlandse taal, aangevuld met een goede mondelinge kennis van het Engels en eventueel Frans?

Heb je kennis van PLC-programmatie, controlesystemen en 2D en 3D tekenprogramma’s en ben je op zoek naar een job met een sterk internationaal karakter, binnen een familiale werkomgeving die je de kans biedt om projectmatig te werken en te groeien tot een expert in jouw vakgebied?

Dan ben jij misschien wel de Project Engineer die wij zoeken!

Als Project Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur .

Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen .

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website, contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.

vanhaver( )jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande contactgegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier