Teamleader Mechanisch Onderhoud
Ausy
Gent, E Flanders, BE
4 dagen geleden
source : Monster

Ben je op zoek naar een gevarieerde functie in onderhoud in de chemische sector waarbij je zowel jouw technische als organisatorische skills kan aanwenden?

Bekijk dan zeker volgende vacature! KRONOS EUROPE S.A. / N.V. is al meer dan 60 jaar een vaste waarde in de Gentse kanaalzone waar het titaandioxide produceert volgens een hoogtechnologisch chemisch proces.

Als één van de zes vestigingen van Kronos Worldwide, met hoofdkwartier in de US, biedt het werkgelegenheid aan een 280-tal medewerkers.

Kronos Europe investeert jaarlijks in de nieuwste technologie met het oog op duurzaam ondernemen. Om hun onderhoudsteam te versterken zijn ze op zoek naar een gedreven Teamleader Mechanisch Onderhoud.

Functiebeschrijving Als Teamleader Mechanisch Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het dagelijks mechanisch onderhoud van de fabriek.

Hierbij stuur je een team van 16 techniekers aan en heb je oa volgende taken en verantwoordelijkheden : Je plant de mechanische onderhoudswerken en bereidt deze voor.

Je bespreekt de opdrachten met jouw medewerkers en volgt de kwaliteit van de uitgevoerde werken op. Je analyseert meldingen van dringend onderhoud en zoekt actief naar oorzaken en oplossingen van mogelijke storingen.

Verder sta je ook in voor het toelichten van werkinstructies, geven van opleiding en het doen naleven van de veiligheids- en milieuvoorschriften.

Je doet ook taakanalyses en assisteert bij de opmaak van procedures en werkinstructies. Functie-eisen Je bent bachelor (elektro)mechanica of gelijkwaardig door ervaring.

Je hebt een aantal jaar ervaring in (mechanisch) onderhoud en bij voorkeur reeds leidinggevende ervaring. Verder ben je stressbestendig, flexibel en een echte problem solver.

Je communiceert vlot en kan een team aansturen en motiveren. Arbeidsvoorwaarden Je komt terecht in een stabiel internationaal chemisch bedrijf waarin technologische innovatie, veiligheid, milieu en kwaliteit centraal staan.

Een gevarieerde functie, dynamische werksfeer en mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling. Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een verloning met diverse interessante extralegale voordelen.

Meer informatie? Ing. Gert Van de Walle Sales & Recruitment Consultant - AUSY Engineering Pauline Van Pottelsberghelaan 12 - 9051 Gent Email : gert.

van.de.walle cx.ausy.be Gsm : 0492 / 74.00.93 Tel : 09 / 259.12.12

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier