Administratief Bediende Projectondersteuning
ARCADIS Belgium nv
Gent, BE
1 dag geleden

Functie

Je houdt de projectadministratie up to date : verwerken van opdrachten en afrekeningen, opvolgen van toegangsbadges, beheer van vervallen opleidingen,

Bovendien geef je allround administratieve ondersteuning aan het team.

Ten slotte behoort ook het beheer van klassement en het archiveren van documenten tot je takenpakket.

Profiel

Je hebt minimum een A2 diploma op zak en kan enige ervaring in een administratieve functie voorleggen. Je speelt met de meest voorkomende Office toepassingen (outlook, excel, word) en kennis van SAP is een grote troef.

Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken, en beschikt over sterke administratieve en organisatorische vaardigheden.

Je hebt oog voor detail en natuurlijk een zekere feeling en interesse in technische projecten.

Aanbod

Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten.

We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk.

Ook thuiswerk behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen, denk maar aan maaltijdcheques, een groeps-

en hospitalisatieverzekering, en extra verlofdagen.

Op een duurzame manier naar het werk? Bij Arcadis kan het! Onze kantoren zijn op wandelafstand van het openbaar vervoer.

Daarnaast krijg je heel wat mobiliteitsvoordelen : terugbetaling openbaar vervoer, een fietsvergoeding, Cambio, en afhankelijk van je functie - een bedrijfswagen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier