STRATEGISCH AANKOPER
Hays Kortrijk
Brugge, W Flanders, BE
2 dagen geleden
source : Monster

Voor onze klant, Milcobel, de grootste Belgische zuivelcoöperatie, zijn afdeling Consumer Products & Services die instaat voor de verwerking, productie en commercialisering van de melkdranken en de kazen met als bekendste product Brugge Kaas, zoekt Hays Purchasing & Logistics een category buyer kaas.

Master of gelijkwaardig door ervaring Strategisch aankoper Regio Brugge In de job van Aankoper word je verantwoordelijk voor de aankoopstrategie voor het assortiment kaasservice, per subcategorie.

Door middel van gericht supplier performance management selecteer je leveranciers en bouw je met hen langetermijnrelaties uit.

Je negotieert nieuwe contracten en evalueert de progressie en kwaliteit van de geleverde service. Daarnaast zorg je ervoor dat je continu op de hoogte bent van evoluties en ontwikkelingen binnen je aankoopsegment.

Je identificeert tools, procedures en verbetertrajecten binnen aankoop en je helpt mee bij de implementatie hiervan. Tot slot ben je de rechtstreeks support voor Marketing om hun innovatie-ideeën te evalueren, te challengen en verder te stuwen.

Je rapporteert aan de Commercial Director. Je hebt bij voorkeur een masterdiploma, aangevuld met een aantal jaar ervaring in de aankoop van verse voeding.

Verder ben je een echte relatiebouwer met sterke communicatieskills. Bovendien beschik je over sterke analytische vaardigheden en werk je graag oplossings- en resultaatgericht.

Daarnaast deins je er niet voor terug projecten te trekken en onderhandelingen te voeren met leveranciers. Tot slot neem je initiatief en lever je een actieve bijdrage aan de verdere professionalisering van de huidige processen.

Milcobel onderscheidt zich door te investeren in innovatie en medewerkers. In ruil voor jouw vakkennis en energie mag je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen zoals firmawagen, verzekeringen, bonus, Overtuigd dat jouw kwaliteiten passen binnen de functie van Aankoper?

Solliciteer dan snel online of bel Annick Faas van Hays Purchasing & Logistics voor meer info op 056 23 04 60 of 0478998750.

Op zoek naar een andere uitdaging binnen Aankoop of Logistiek? Bekijk zeker ons huidig aanbod op hays.be. Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier