Bizztalent - IT Support Engineer
Bizztalent
Ghent, Belgium
4 dagen geleden
source : ictjob.be

Wat ga jij zoal doen? Jouw job bestaat uit drie grote onderdelen, die evenredig verdeeld zullen zijn. Alle drie de componenten zijn even belangrijk en zullen evenveel tijd innemen.

Ondersteuning naar eindgebruikers toe : jij bent hét go-to-point bij vragen of problemen en staat gezwind klaar met antwoorden en oplossingen.

Je neemt ook de rol van SPOC op : je bent het referentiepunt om contact mee op te nemen en communiceert professioneel en duidelijk over de zaken waarmee je bezig bent.

Ticket handling : je bent verantwoordelijk voor tickets die binnenkomen en lost deze tijdig en gemotiveerd op. Wie zoeken we?

Met een beetje chance? Jou, natuurlijk! Tenminste, als je volgende eigenschappen bezit Je kan probleemloos zelfstandig werken : je zal tenslotte bij verschillende klanten terechtkomen.

Je bent vlot en communicatief : je komt met veel users in contact, die zich op hun gemak moeten voelen bij jou.Qua vervoer en reistijd ben je flexibel.

We zorgen er wel voor dat je nooit langer dan een uur onderweg bent. Je houdt van je job en bent leergierig naar meer : nieuwe technologieën onderzoek je met ongeremde nieuwsgierigheid en certificaten verzamelen is voor jou een hobby.

Klantgerichtheid is een must : jouw job is tenslotte om het hen zo comfortabel mogelijk te maken. Stressbestendig is jouw tweede naam, deadlines zijn geen probleem en een beetje druk zorgt bij jou voor een rush aan adrenaline! Met welke skills goochel jij zoal?

Van onze nieuwe IT support engineer verwachten we een aantal skills waar hij of zij meteen mee aan de slag kan. Onder die skills zien wij De nodige Hardware kennis (laptop, desktop, printer, .

 • Je kan vlot werken met Active Directory. Windows 7-10 hebben geen geheimen voor jou. Je kent én begrijpt Exchange 2012-2016.
 • Je kan werken met een basis netwerkinfrastructuur (DHCP, DNS, TCP / IP) Je hebt basiskennis van SCCM. Je hebt theoretische kennis van ITIL.

  Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Engels en je kan je ook behelpen in het Frans. Wat krijg je hier allemaal voor in ruil?

  Niet heel erg onbelangrijk, natuurlijk. Als je zoveel skills in huis hebt, dan staat daar een mooie vergoeding tegenover en da's bij Bizztalent niet anders.

  Verlekker je daarom alvast op De kans om verschillende uitdagende projecten uit te voeren in gevarieerde omgevingen en hierdoor een waanzinnige database aan kennis en ervaring op te doen.

  Persoonlijke begeleiding en altijd een luisterend oor. Een op maat gemaakt opleidingsplan met de mogelijkheid tot het behalen van certificaten.

  Een resem interessante extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, netto-vergoedingen, ADV-dagen, een bedrijfswagen, enzovoort.

  Uiteraard ook een marktconform loon. Leuke teambuildings met een keiplezant team. ...

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier