Junior Projectleider Stookplaatsen - HVAC Sector
Manpower
Brecht
2 dagen geleden

Job Description

In deze functie als junior projectleider word je ondergedompeld in de wereld van stookplaatsen. Je krijgt coaching en opleiding van de zaakvoerder die jou de kneepjes van het vak leert zodat jij jezelf kan ontplooien tot volwaardig projectleider.

Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor het renoveren en innoveren van stookplaatsen en dit vanaf de opstart tot en met de volledige oplevering van de projecten.

Elk project zal ongeveer 1 maand in beslag nemen vanwege de voorbereiding. Je gaat als projectleider zelf ter plaatse op de werf de bestaande installaties opmeten.

Zo kan je berekenen en selecteren welke ketels, debietregelkranen, pompen, ... er gebruikt moeten worden. Ook het opmaken van de hydraulische schema's behoort tot je takenpakket.

In uw rol ga je tijdens het project de voortgang en opvolging doen alsook de coördinatie van de uitvoeringsplannen en onderaannemers.

Bij problemen ga je mee op zoek naar de geschikte technische oplossing. Daarnaast ga je het team van lassers en elektriciens aansturen en coachen.

Veiligheid op de werf draag je als projectleider hoog in het vaandel. Tijdens je projecten ben je ten allen tijde klantgericht en commercieel ruimdenkend.

Client Description

Manpower Permanent Placement - Technics is de divisie binnen Manpower die gespecialiseerd is in technische profielen met vaste contracten van onbepaalde duur bij onze klanten.

Voor onze klant, innovatieve speler in gebouwentechnieken, zijn wij op zoek naar verstreking van de divisie Verwarmingstechnieken naar een Junior Projectleider Stookplaatsen - HVAC :

Candidate Profile

Voor deze functie beschik je over een bachelor diploma richting hvac / elektromechanica / ... of beschikt over relevante werkervaring.

Een pluspunt voor deze rol is hydraulische inregelingen en wetgeving met betrekking tot stookplaatsen. Je kan goed organiseren, werkt graag planmatig en nauwgezet.

Daarnaast haal je voldoening uit een veelvoud van taken uit te voeren en de werken te coördineren.Voor deze rol is het belangrijk dat je techniekers kan begeleiden, aansturen en motiveren.

Client Offer

Je gaat van start met een onmiddelijk vast contract van onbepaalde duur in een sterk technisch bedrijf. Voor deze functie krijg je een competitief salaris met een bedrijfswagen en extralegale voordelen.

Daarnaast krijg je een opleiding tot volwaardig projectleider. De functie is een boeiende en autonome rol waar er ruimte is om nog verder te groeien en telkens nieuwe uitdagingen te bieden heeft.

Ben jij een dynamische problem solver met een hands-on mentaliteit?Solliciteer dan vandaag nog! Maak een profiel aan op onze "Manpowerwebsite" en solliciteer op de job die je interesse heeft opgewekt.

Voor meer informatie, bel ons op het nummer 03 217 97 20 en vraag naar Yana Tilborghs.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier