SAP Consultant Finance (FICO)
TF&D bv.
Sint-Baafs-Vijve, W Flanders, BE
15 uur geleden
source : Monster

De functie Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van het SAP systeem en werk je nauw samen met de business en andere ICT collega’s om de SAP Finance processen te optimaliseren, vernieuwen en te standaardiseren.

Als SAP Finance consultant vorm je de brug tussen de eindgebruikers binnen alle vestigingen van de groep en SAP. Je ondersteunt hen in het gebruik van SAP, begrijpt hun verwachtingen en leert hen de SAP best practices aan.

Je wordt ingeschakeld in diverse implementatie- en verbeteringsprojecten. Bij de implementatie kom je niet alleen in aanraking met boekhouding, business controlling en planning, maar ook met logistieke processen zoals aankoop, verkoop, productie en onderhoud.

Aan uitdagingen en variatie geen gebrek! Je rapporteert aan de teamverantwoordelijke van de SAP Finance (FICO) module. Het profiel Je hebt een diploma TEW of Handelsingenieur of gelijkwaardig.

Je hebt 2 jaar ervaring als functioneel of business consultant met SAP applicaties. Functionele kennis van SAP FI en / of SAP CO is een troef.

Werkervaring in een Finance afdeling is ook nuttig. Je hebt een eerste ervaring met de aspecten van project gebaseerd werken : projectdefinitie, analyse, ontwerp, testing, training, implementatie.

Je bent een communicatieve teamplayer (projectwerking, kennis sharing, ). Je werkt gestructureerd en bent organisatorisch ingesteld.

Leergierig en een kritische geest zijn een must binnen deze functie. Als een echte teamplayer communiceer je vlot met alle partijen.

Onze klant Deze textielfabrikant heeft wereldwijd elf vestigingen en zit bij de internationale top! Een gestructureerd bedrijf waar professionalisme en kwaliteit elke dag opnieuw het hoogste goed zijn! Aanbod Een open en collegiale cultuur waarbinnen het nemen van initiatief gestimuleerd wordt.

Een on-the-job opleidingsparcours, waarbinnen je veel kan leren van ervaren collega’s. Daarnaast voorzien we ook interne en externe trainingen.

Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een aantrekkelijk salarispakket, inclusief extralegale voordelen. Een flexibele arbeidsregeling en een filevrije omgeving.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier