Ervaren projectleider
Heijmans Bouw N.V.
Bilzen, Belgium
5 dagen geleden

Planning en organisatie zijn de sleutelwoorden voor de Belemco’-projectleider. In deze boeiende functie ben jij de eindverantwoordelijke van een team en sta je in voor de volledige organisatie van de aan jou toevertrouwde projecten.

Samen met de projectvoorbereider zorg je voor adequate planningen , met de werfleider en de aankoper streef je naar een optimaal rendement en ambieer je een superieure kwaliteit van onze projecten.

Je coacht de ploegen in-the-field om de werkzaamheden zo vlot mogelijk te laten verlopen. Ten slotte rapporteer je ook geregeld omtrent de gemaakte vorderingen.

Gemakkelijker gezegd dan gedaan? Tja, vanzelfsprekend is het allemaal niet. Jij staat in voor je eigen succesverhaal en dat van je projecten.

Via interne overlegvergaderingen , met architecten en klanten, en via nauwe contacten met leveranciers en onderaannemers volg je alle ontwikkelingen van nabij op .

Wij zoeken dan ook iemand die stevig in zijn schoenen staat. Iemand met brede schouders om onze grote projecten te dragen en dit in de provincies Oost-

en West Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams Brabant.

 • Beschik je over een hoger diploma bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring?
 • Ben je dynamisch en zelfstandig?
 • Kan jij als geen ander je medewerkers motiveren en grote projecten coördineren?
 • Denk je dat jouw schouders breed genoeg zijn?
 • Dan biedt Belemco jou een uitdagende job, in een dynamische omgeving, met reële doorgroeimogelijkheden, interne vorming en opleiding, coaching en een competitieve verloning.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier