Commercieel medewerker
agilitas
Sint-Denijs-Westrem
20 uur geleden

Jouw taken

Van verkopen gaat je hart sneller slaan, je dag is pas goed als je klanten met het juiste product en een big smile op hun gezicht naar buiten kunt laten gaan dankzij jouw advies.

Je stelt de klant centraal. Als je spreekt over de verschillende diensten en producten, doe je dat met veel passie en plezier.

Je leert graag bij want elke dag komt er iets nieuws uit. Je communiceert op een correcte en duidelijke manier naar je collega's en de klanten.

Rapporteren doe je op dagelijkse basis naar je winkelverantwoordelijke.

Je komt ook zelf met nieuwe ideeën; we luisteren graag naar jouw eigen input rond verbetering in de winkel en werkflow. Zaterdagwerk is perfect mogelijk voor jou.

Je staat zelfstandig in voor het presenteren, adviseren, demonstreren en verkopen van ons gamma producten én diensten zoals Telenet, Apple en Eni, telecom en allerhande multimedia & IT producten in ons filiaal te Sint-

Denijs-Westrem of Oostakker.Samengevat : Na een opleidingsperiode maak je deel uit van een dynamisch verkoopsteam en ben je verantwoordelijk voor de verkoop van hard-

en software, telecomproducten, multimedia & energie. Je bent een gemotiveerde en commerciële kracht, staat in voor een professionele winkelpresentatie en netheid en handelt de administratieve taken correct af.

Je rapporteert en ondersteunt de winkelverantwoordelijke.

Je profiel

 • Ervaring in de verkoop telefonie, informatica of energie
 • Zaterdag werk is voor jou geen probleem
 • Je denkt graag mee over het functioneren van de winkel
 • Mooie verloning
 • Kansen tot verdere ontwikkelling
 • Je komt terecht in een hecht team
 • Grote mate van zelfstandigheid
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier