Student verkoop lingerie/badmode KNOKKE
Manpower Brugge
8300 KNOKKE
7 uur geleden
source : Student.be

Company description

Manpower is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 80 landen, 30.000 werknemers en 400.

000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Onze visie is eenvoudig : leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Job description

Voor een POP-UP winkel in het centrum van KNOKKE, zoek ik dringend een lokale STUDENTE voor de maand juli en augustus.

Deze POP-UP winkel behoort tot een familiebedrijf dat verschillende winkels heeft over Vlaanderen. De winkel biedt een mooie waaier aan hippe, kwalitatieve lingeriesetjes, badmode en slaapkledij.

Je hangt de setjes en de kledij mooi op volgens maat, kleur en merk. Indien nodig, adviseer je de klanten en begeleid je ze naar de paskotjes.

Je wordt tewerkgesteld op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Indien van toepassing kan je eventueel extra dagen ingeschakeld worden.

Je werkt van 10u tot 18u en op zondag van 11u tot 19u.

Searched Profile

Ik zoek een LOKALE studente van 18 (of je wordt 18 dit jaar) zodat je flexibel opgeroepen kan worden.

Je hebt een verzorgd voorkomen en durft klanten aanspreken in zowel het Nederlands als het Frans. Geen zorgen, je Frans moet niét perfect zijn maar voldoende om te kunnen verkopen ;) .

Je bent bereid om 3à4 dagen per week te werken, waarvan zeker het weekend.

Indien nodig kan je last minute opgeroepen worden om extra te werken.

We offer

Er wordt jou een superleuke studentenjob aangeboden in een nieuwe, hippe POP-UP winkel te KNOKKE.

Je kan meteen opgestart worden!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier