Plaatser ramen en deuren (m/v)
Konvert Construct Ieper
Nieuwpoort, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor een familiaal bedrijf regio westkust zoeken we een ervaren plaatser van schrijnwerk. Je zal vooral ramen en deuren plaatsen.

Aanbod

Beveiligingsadvies geven aan klanten. Constructieglas-elementen plaatsen (glasgevels, trappen, loopbruggen, ). Sleutels en sloten bewerken.

Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf. Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, .

Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk. Het geheel van drager en frame waterdicht maken en polyurethaanschuim, dichtingen, kleefbanden, hoekprofielen, plaatsen.

Het bestaande schrijnwerk demonteren en de staat van de constructie controleren (raamkozijnen, deur- en venstergaten, ).

Glaselementen plaatsen en vastzetten voor transport en opslag (spanriemen, zuignappen, ...). Glas snijden en bewerken. De werkpost organiseren volgens het besteldossier of de interventiefiche (uitrusting, materialen, .

 • De werking van bewegende onderdelen, de waterdichtheid of de isolatie van het werkstuk controleren. Brandkasten plaatsen - loonsvoorwaarden bouw.
 • Werven aan Westkust en Middenkust. - We zijn een klein familiaal bedrijf.
 • Vereiste kwalificaties

 • Je bent in het bezit van een eigen wagen en rijbewijs B - Je spreekt voldoende Nederlands - Je kan eerdere relevante ervaring voorlegen
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier