Rioleringswerker / arbeider rioleringen / rioleerder / grondwerker rioleringen
Accent
Herentals, BE
il y a 2j

Het motto van onze partner : People, power and passion to build on People : onze partner investeert in zijn medewerkers via doorgedreven training en bijscholing.

Power : de nieuwste machines en materialen worden gebruikt : Om dat hoogtechnologische machinepark in topconditie te houden, investeren zij in een eigen volledige uitgeruste serviceafdeling met gekwalificeerd personeel.

Passion : samen denken en doen en indien mogelijk beter . Daarom zoeken hun mensen samen met de klant naar de beste aanpak van hun project.

Of het nu gaat om het bouwrijp maken van terreinen, saneringen, advies bij reyclagewerkzaamheden, hijswerk of uitzonderlijk transport, hun teams gaan geen uitdaging uit de weg.

To build on : Het is de combinatie van mensen, machines en kennis die het ons mogelijk maakt de beste te zijn in wat we doen en kwaliteitsvolle werken op de meest efficiënte manier uit te voeren.

Functiebeschrijving

 • Je staat in voor het aanleggen en herstellen van rioleringen als ook voor het uitbreiden van nieuwe en / of bestaande rioleringen.
 • Afkoppelingen en afwerking rioleringen
 • Algemene grondwerken
 • Functie-eisen

 • Eerste ervaring grondwerken
 • Arbeidsvoorwaarden

  Bij onze klant kom je terecht in een groep enthousiaste collega's die versterking zoeken voor hun team. Waarom bij onze klant aan de slag gaan?

  Het is een familiebedrijf en dat voel je. Met meer dan 50 jaar ervaring kom je terecht in een bedrijf met heel wat uitstraling en know how.

  Bovendien kan je er werken met de meest geavanceerde technologie op het vlak van kranen, grondverzet, transport etc.Wil je ook internationaal je kans wagen?

  Dit kan zeker en vast bij dit bedrijf!

  Signaler cette offre d'emploi
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature