Production Supervisor
DeLaval
Drongen, Oost-Vlaanderen, België
13 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant DeLaval zijn we op zoek naar een Production Supervisor .

Als Production Supervisor ben je mee verantwoordelijk voor de dagelijkse realisatie van de geplande productiecijfers volgens de vereiste kwaliteitsnormen.

Je optimaliseert het productieproces en superviseert de activiteiten volgens de bestaande procedures. Je stuurt 2 teams aan van elk + / -

6 medewerkers en verzorgt samen met de planner de werkverdeling. Je bent het eerste aanspreekpunt bij problemen en zorgt voor een goede communicatiestroom binnen de afdeling en met de andere interne afdelingen (supply chain, QA, R&D, Product Management, ).

Je verzorgt de training en opleiding van de medewerkers en rapporteert tijdig de productiecijfers zowel intern als op groepsniveau.

Veiligheid, gezondheid, milieu en hygiëne zijn prioriteiten bij alles wat je onderneemt.

 • Bij voorkeur beschik je minimum over een bachelordiploma in een wetenschappelijke / technische richting
 • Ervaring in pharma en / of een productie omgeving is een sterke meerwaarde
 • Je hebt minimum 2 jaar ervaring als leidinggevende.
 • Naast uitstekende interpersoonlijke- en communicatievaardigheden beschik je over een logisch redeneervermogen en een goed organisatie- en coördinatietalent
 • Je werkt hands-on, stressbestendig, resultaatgericht en zelfstandig.
 • Ervaring in het bedenken en implementeren van procesverbeteringen te bedenken is een must.
 • Je bent Nederlandstalig maar je spreekt en schrijft ook vlot in het Engels.
 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

  Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde duur in dagdienst. Je komt terecht in een mensgericht bedrijf met een informele, open en gedreven cultuur.

  Je krijgt een grondige opleiding en de nodige ondersteuning en krijgt de kans om autonoom te fungeren. In ruil voor je inzet ontvang je een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier