Assistent productieverantwoordelijke (m/v)
Konvert Interim Ieper
Ieper, BE
1 dag geleden

Profiel

Konvert Interim zoekt een assistent voor de productieverantwoordelijke in een metaalverwerkende KMO in Ieper.

Als rechterhand van de productieverantwoordelijke voer je voornamelijk logistieke taken uit in de productie. Je bent dus verantwoordelijk voor de interne logistiek.

Stukken worden in wachtzones geplaatst na een bewerking en worden vervolgens verplaatst naar een nieuwe zone door jou. Wanneer de productieverantwoordelijke er niet is zorg je voor continuïteit in de productie op basis van de instructies van hem en de reeds opgestelde planning.

Wanneer het nodig zou zijn, steek je ook een handje toe in de productie.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamische KMO die investeert in de modernste technieken en machines. Niet enkel het materiaal is belangrijk, maar misschien nog meer de mensen! Je werkt samen met jouw collega's aan de stukken die de klanten bestellen.

De klanten zijn actief in de industrie, landbouw, ... . Dit zorgt voor werkzekerheid. Er wordt een marktconforme verloning voorzien.

Je werkt 39,5u per week (ma tem don 7u45-16u30, vrijdag tot 14u45) en dit levert je dan 9 betaalde recupdagen op.

Vereiste kwalificaties

Je combineert logistieke vaardigheden met het inzicht in het productieproces. Je bent pro-actief en je hebt dus oog voor de volgende stap in het productieproces.

Je kan vlot met de heftruck rijden, je hebt een rijbewijs B, een rijbewijs C is een pluspunt. Je kan goed overweg met de collega's, je motiveert en stimuleert hen.

Zelf ben je flexibel en denk je aan de kwaliteit van het werk zodat de klanten tevreden zijn.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier