Technieker dakramen !
Accent
Ranst, BE
4 dagen geleden

Onze klant gelegen te Ranst, verdeeld dakmaterialen alsook het vervaardigen en installeren van Lichtstraten (lichtkoepels op industriƫle daken) en doen ook de na service van dakramen.

Functiebeschrijving

Als technieker dakramen sta je in voor de service van de geplaatse dakramen door de firma zelf dit gaande over de gekende VELUX en FAKRO ramen, deze zijn vaak uitgerust door een geautomatiseerde zonnewering en of rolluik.

Hier komen vaak technische storingen in voor, jij gaat uiteraard deze bij de klanten herstellen...

Functie-eisen

Kennis elektriciteitRijbewijs B om met de camionette naar de klanten te rijdenOpgewekt persoon die graag een babbeltje doet met de klanten en hen infiormeert over de uit te voeren taken.Een echte teamplayer

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een standvastige baan met tal van exttra legale voordelen ingeschreven onder de bouwsector.Je komt terecht in een gezond en groeiend bedrijf met jobzekerheid.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier