Polyvalent medewerker TEXTIEL
Synergie s.r.o.
Avelgem
3 dagen geleden

Voor onze klant regio Avelgem die gespecialiseerd is in vinyltegels, tapijttegels en vinyl op rol gaan wij op zoek naar een polyvalent machinebediener.

Als operator zal je ingezet worden in een productieomgeving. Jouw takenpakket is heel gevarieerd : je zal de machines instellen en het productieproces verder opvolgen.

Je zal de omgeving rondom de machines proper houden. Je zal ook geregeld met de heftruck moeten rijden en bijspringen aan de lijnen waar nood is aan een extra kracht.

Je werkt in 2 ploegen : vroege ploeg 5u-13u en late ploeg 13u-21u.

Profiel :

Je kan bij voorkeur ervaring voorleggen in een job als productiemedewerker. Je kan in 2 ploegen werken en bent op zoek naar een job om je vast te engageren.

Je bent computervaardig. Eerdere ervaring met de heftruck is een pluspunt. Je kan je flexibel opstellen naar takenpaket en bent een echte teamplayer.

Aanbod :

 • Job in 2 ploegen
 • Job met optie vast
 • Onmiddellijke opstart
 • Afwisselend takenpakket
 • Mooie verdienste
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier