HSEQ medewerker Logistiek - Kallo (m/v)
Konvert Office Antwerpen
Kallo, BE
4 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant, een grote speler binnen de logistieke sector, zoeken wij een gedreven HSEQ medewerker. Jouw takenpakket : - Je staat in voor de implementatie, verdere ontwikkeling, en de controle van het veiligheids-, milieu- en gezondheidsbeleid binnen twee magazijnen.

 • Je zal advies geven aan andere afdelingen binnen de organisatie. - Je stelt procedures op, implementeert deze en je controleert of deze procedures worden nageleefd binnen de organisatie.
 • Je staat in voor de optimalisatie van het kwaliteitszorgsysteem. - Je zal opleidingen binnen de organisatie coördineren en opleidingen geven inzake veiligheid, milieu en kwaliteit.
 • Aanbod

  De activiteiten van een team coördinerenEen organisatie leiden. Domein : Globaal managementsysteem voor kwaliteit, veiligheid, milieu.

  Domein : Continue verbetering. Domein : Kwaliteit, kwaliteitsgarantie, kwaliteitsmanagementsysteem. Domein : Milieumanagementsysteem.

  Domein : Onderhoud. Domein : Veiligheid op het werk, industriële hygiëne. Domein : Veiligheid van goederen en personen. Gegevens met betrekking tot hygiëne, veiligheid en milieu opvolgen en analyserenVeranderingen en verbeteringen aanbrengen.

  Medewerkers vormen en bewust maken van hygiëne, veiligheid, milieu en risicopreventie. Het hygiëne-, veiligheids- en milieuprogramma ontwikkelenDe opbouw en de acties uitwerken.

  Referentiesystemen, procedures en instructies voor hygiëne, veiligheid en milieu uitwerken of aanpassenDe toepassing ervan controleren.

  Reglementaire, functionele en operationele conformiteit van de producten, processen, installaties en apparatuur opvolgen en controleren.

  Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, .... Storingen en niet-conformiteiten identificeren en analyseren, een diagnose stellen van de oorzaken en corrigerende acties preciseren Wat bieden zij jou aan?

 • Een uitdagende gevarieerde functie binnen een dynamisch bedrijf - Een opwindende baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.
 • Loonpakket naargelang jouw kennis en ervaring. Interesse in deze boeiende vacature? Stuur ons jouw persoonlijke CV met vermelding van de vacature naar antwerpen.office konvert.be
 • Vereiste kwalificaties

 • Je bent in het bezit van een diploma preventieadviseur niveau 3 - Je hebt een eerste ervaring als preventieadviseur - Heb je ervaring binnen de logistieke sector dan is dit een groot pluspunt - Je bent iemand met doorzettingsvermogen en werkt nauwkeurig - Je hebt kennis van ISO normeringen en MSDS documenten - Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier