student receptionist in evere
Randstad
Haren, Limburg
9 dagen geleden

job description

Ben je op zoek naar een studentenjob, waar je in contact komt met mensen? Zie jij het zitten om elke week volgens een ander uurrooster te werken?

Ben je beschikbaar van maandag tot vrijdag? Dan hebben wij de perfecte opportuniteit voor jou. Een van onze klanten is op zoek naar een enthousiaste en betrouwbare receptionist.

Jouw taken : - Onthaal van bezoekers.- Beantwoorden van mail en telefoon.- Beheren van de planning van de vergaderzalen.

 • Behandelen van binnenkomende post.- Eenvoudige administratieve taken verrichten.
 • qualification

 • Je hebt reeds uw secundair diploma behaald- Je bent stipt.- Je bent nauwkeurig en betrouwbaar.- Je spreekt vloeiend Nederlands en Frans.
 • Je bent flexibel qua beschikbaarheden van maandag tot en met vrijdag. Aanbod : - Het is een tijdelijke missie van een aantal maanden.
 • Je bent beschikbaar van maandag tot vrijdag. - Het uurrooster varieert van week tot week, waardoor je niet elke week voltijds zal werken.
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier