Xquisit - (Project) Business Architecten
Xquisit
Flemish Brabant, Belgium
6 dagen geleden
source : ictjob.be

Omschrijving Voor onze klant in Vlaams Brabant zijn naar verschillende (Project) Business Architecten in verschillende domeinen.

Je vormt je een goed beeld van de business context en je bent in staat om het kader dat vanuit een programma context meegegeven wordt snel te begrijpen.

Je brengt op basis van dit kader de gewenste business oplossing vanuit een helikopterperspectief in kaart, dit in termen van business services, business processen, business componenten, business informatie, business organisatie en business infrastructuur.

Hiertoe ga je in verbinding met heel uiteenlopende partijen binnen en buiten het programma : business, application managers, solution analisten, andere programma's rondom,.

 • Je modelleert deze elementen van de business oplossing op een manier dat je enerzijds het overzicht bewaakt, maar anderzijds voldoende detail hebt om impacten en conflicten in kaart te brengen.
 • Je bewaakt ook de samenhang tussen diverse projecten van het programma en je neemt initiatief om met de nodige partijen onduidelijkheden uit te klaren.

  Je ondersteunt de Project Manager in de inrichting van het projectwerk door de werkpakketten en hun onderlinge afhankelijkheden expliciet te maken, zodat het werkvolume en de nodige resources voor het realiseren van de business oplossing accurater geschat en georganiseerd kan worden.

 • Je levert bij de start van een project vanuit de project business architectuur inhoud een kapstok aan het projectteam. Aan de Solution IT Architect zodat hij een IT oplossing kan uitwerken die in lijn is met de gekozen business oplossing;
 • aan de Process Designers en System Requirements Analisten zodat zij de gekozen business oplossing kunnen detailleren in termen van werkmethodes en functionele / niet-

  functionele systeem requirements.Je waakt over de consistentie en toepassing van de gekozen business oplossing door regelmatig af te stemmen met de project teamleden tijdens de uitvoering van het project.

  Je rapporteert conflicten met de Project Business Architectuur inhoud en levert input aan, zodat er een keuze gemaakt kan worden : ofwel past het project zich aan ofwel staan we de afwijking van de Project Business Architectuur inhoud toe.

  CompetentiesMinimum 5 jaar relevante ervaringErvaring in één of meerdere van de volgende domeinen is gewenst : HRMarketing / VerkoopAankoop / Purchase & SupplyRetailTalenkennis : NL & ENG -

  Frans is pluspuntErvaring in methodologie van Enterprise Business ArchitectuurAffiniteit met ITErvaring met ArchiMate is gewenstErvaring met repository based modelling tools (liefst MEGA) is pluspunt AanbodJe bent bij ons géén nummer, wij houden van een persoonlijke en menselijke aanpak.

  100% eerlijke communicatie is ook typisch Xquisit!Wij waarderen jouw talent, kunde en inzet. We gaan dan ook altijd tot het uiterste om ervoor te zorgen dat jij goed in je vel zit op je werk en dat je je thuis voelt, zowel bij ons als bij de eindklant.

  De mogelijkheid om jezelf te kunnen ontwikkelen is van onschatbare waarde. Cursussen, opleidingen, certificaten, ... zijn dan ook altijd bespreekbaar.

  Aan vaste werknemers bieden wij een interessant pakket van voordelen waaronder een competitief salaris, een firmawagen, hospitalisatie-

  en groepsverzekering, 12 extra ADV-dagen en dergelijke.Je bent steeds welkom op ons kantoor in het rustige groen van Brasschaat en er worden regelmatig events georganiseerd voor leden van de Xquisit-familie!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier