Joviale lader-losser met ervaring heftruck (m/v)
Konvert Interim Dendermonde
Oudegem, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor een schitterende zaak in regio Dendermonde die gespecialiseerd is in de houtsector gaan wij op zoek naar een lader / losser die ervaring heeft met de heftruck.

Jij zal dagdagelijks bestellingen klaarzetten voor de klanten en ook rechtstreeks contact met hen hebben.Ben jij op zoek naar een leuke functie binnen een fantastisch familiebedrijf?

Dan is dit je kans!Stuur ons vandaag nog jouw CV door naar DENDERMONDE.INTERIM KONVERT.BE of bel ons op 052 / 25.85.00 voor een afspraak!

Aanbod

Beschadigde of ontbrekende producten markeren en melden. De kenmerken van de goederen identificerenDe goederen per categorie tellen.

De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...). Goederen laden / lossen : Stukgoed. Pakketten of goederen sorteren en verdelen volgens de aanwijzingen (codering, formaat, gewicht, aantal, .

 • Pakketten, materialen, goederen, ... verplaatsen en rangschikken. Laden en lossen van goederen of producten -Familiebedrijf met zeer leuke sfeer-Stabiele functie in daguren-Leuke job met klantencontact
 • Vereiste kwalificaties

 • Zeer goede kennis Nederlands-Geen fysieke klachten-Vriendelijk, gemotiveerd en stipt-Ervaring met de heftruck
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier