Automation Engineer Expat US
Jefferson Wells
Wielsbeke, West-Vlaanderen, België
5 dagen geleden
source : Jobat

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Automation Engineer kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over automation support voor nieuwe als bestaande machines.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten :

 • Functionele analyses
 • Opstellen van de elektrische en regeltechnische specificaties
 • Mogelijke inschakeling en opvolging van externe specialisten
 • Opvolgen van de uitwerking van de technische oplossing
 • Het project technisch opvolgen (schema's, software, documentatie .) en zorgen voor een succesvolle implementatie, rekening houdend met de noden, timing en budgetten.
 • Je kunt je analytische en coachende capaciteiten ten volle benutten om de overgang naar productie zo soepel mogelijk te laten verlopen.
 • Je volgt de evoluties in automatisering, instrumentatie, enz. op de voet.
 • Je brengt verbetervoorstellen aan.
 • Wie ben je?

  Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Automation Engineer over een Je bent industrieel of burgerlijk ingenieur elektriciteit, automatisering of elektronica.

  aangevuld met drie jaar ervaring in industriële automatisering. Ervaring met aspecten van machineveiligheid en diverse machineregelgeving is een pluspunt.

  Je bent communicatief vaardig in het Engels en Nederlands . Daarnaast heb je een Hands-on en autonome ingesteldheid en doorzettingsvermogen.

  Tot slot ben je ook een leergierig persoon met een sterk oog voor detail.

  Wat kan je verwachten?

  Als Automation Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur .

  Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

  Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.

  baert( )jeffersonwells.be.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier