Inside sales medewerker tijdelijk
WaW Jobs
Wijnegem, BE
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Klanten bellen ons geregeld met vragen over onze producten. Welke transfo hebben ze precies nodig? Hoe zit het met de beschikbaarheid en de levertermijnen.

En hoeveel kost dat nu eigenlijk? Jij zorgt ervoor dat dit alles in geen tijd zo klaar als een klontje is voor de klant.

Bij klachten of problemen komt jouw ware aard als problem solver boven en zoek je samen met je collega’s naar een doeltreffende oplossing.

Tussen al deze heldendaden door sta je ook in voor het inzetten van orders en de facturatie.

Je collega’s van de verzending of technische ondersteuning kunnen ook al eens een helpende hand gebruiken. Ook hier spring je met plezier bij!

Functie-eisen

Je kan goed luisteren naar de klant en voelt als geen ander waar hij naartoe wil. Klant is koning is voor jou niet zomaar een cliché, maar een way of life!

Met je talenknobbel sta je klanten vriendelijk te woord in het Nederlands, Frans of Engels. Andere talen zijn altijd meegenomen!

Je vindt samenwerken leuk. Je staat er immers niet alleen voor, want samen met je collega’s werk je op een heldere, vlotte en open manier aan hetzelfde streefdoel.

Je denkt voor in plaats van na. Je voorziet mogelijke problemen en werkt al aan een oplossing nog voor een probleem een klacht wordt.

Je houdt daarbij de klant nauwkeurig op de hoogte.

Een computer schrikt je niet af. Je werkt vlotjes met de belangrijkste Microsoft Office applicaties (Outlook, Word, Excel).

Heb je ervaring met ERP-software? Dan krijg je extra punten!

Arbeidsvoorwaarden

Je gaat aan de slag in een stabiele, financieel gezonde familiale omgeving met toffe collega's waar wederzijds respect hoog in het vaandel staat.

Dat respect vertaalt zich onder andere in een vlotte flexibiliteit naar elkaar toe. Zo heeft iedereen de kans om te genieten van een verdiende vakantie.

En dat is nodig, want bovenop de 20 wettelijke vakantiedagen geniet je van 19 extra ADV-dagen.

Doorgroeikansen vinden wij belangrijk. Je kan dus zeker zijn van de nodige interne en externe opleidingen.

Je loon is marktconform en in lijn met je prestaties.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier