Mecanicien (GEEN Auto) (outs.- zie Non negotiables)
Accent
Beveren-Waas, BE
2 dagen geleden

Onze klant is gestart in 2012 en heeft opvandaag meer dan 100 ervaren technici en bedienden in dienst. Deno-nonsense mentaliteit is in alle gelederen van het bedrijfvoelbaar.

Korte communicatielijnen, beloftes nakomen, eerlijkheid,snelheid en transparantie zijn maar enkele basis principes binnenhunbedrijfscultuur.

Functiebeschrijving

jebent verantwoordelijk voor preventief en curatief onderhoud goedekennis algemene mechanica je past kennis omtrent veiligheid om inde praktijk algemene mechanische kennis ( geenautomecanicien!)

Functie-eisen

NONNEGOTIABLES : ENKEL NEDERLANDS NAAR DE VEILIGHEID TOE! 2 jaarervaring Rijbewijs B je bent stressbestendig je flexibel ingesteldje bent hands-on en hebt een no-nonsense ingesteldheid je bijt jevast in een probleem en doet er alles aan dit tot een goed einde tebrengen veiligheid is voor jou vanzelfsprekend je kan uitstekendzelfstandig functioneren, maar bent eenteamplayer

Arbeidsvoorwaarden

Goedewerksfeer met mooie verloning, optie vast

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier