Medewerker voor evenementen
Centrum Agrarische Geschiedenis
3000 Leuven
11 uur geleden
source : Student.be

Company description

Het Centrum Agrarische Geschiedenis (CAG) wil, samen met andere geïnteresseerden, de geschiedenis en het erfgoed van landbouw, voeding en landelijk leven in Vlaanderen en Brussel sinds 1750 bestuderen, bewaren, borgen en ontsluiten.

Dit materieel en immaterieel erfgoed wordt belicht in zijn nationale en internationale context en met bijzondere aandacht voor de interactie met actualiteit en toekomst.

Job description

In het kader van het project Tractor’ ontwikkelde CAG samen met ontwerpbureau Bailleul de rondreizende module Tractor, een ronkend verhaal’.

Deze module bestaat uit een expo-kraam waarbij aan één zijde een historische tijdlijn de evolutie schetst die de tractor doorheen de 19de en 20ste eeuw heeft doorgemaakt.

De andere zijde bestaat uit een interactieve wand waar geïnteresseerden en vooral kinderen op een ludieke wijze kunnen kennismaken met onderdelen en merken van tractoren (https : / / bailleul.

be / nl / projecten / reizende-tentoonstelling-tractor). De module werd aangevuld met vier banners, recto verso, die in woord en beeld verschillende thema’s belichten, zoals tractor en techniek, mens en machine, tractor en reclame.

Voor het vervoer (telkens vanuit Leuven) en het opstellen en bemannen van deze kar zoeken wij de hulp van een student in de volgende periodes :

 • 31 / 5 t / m 2 / 06 : Veteran Tractor show in Torhout
 • 15 / 06 : Leuven Boert in Leuven
 • 26 t / m 28 / 07 : Internationaal Historisch Motoren en Tractoren Festival in Panningen (Nederland)
 • 15 / 09 : Dag van de Landbouw (concrete locatie nog niet gekend)
 • 20 t / m 22 / 09 : Werktuigdagen in Oudenaarde
 • Searched Profile

  Vermits de verplaatsingen zullen gebeuren met een gehuurde bestelwagen met trekhaak (type Opel Vivaro) zijn wij op zoek naar een student van minimum 21 jaar met een geldig rijbewijs B van minimum 3 jaar oud, die ervaring heeft in het rijden met een aanhangwagen met dubbele as en zich kan vrijmaken op bovenstaande data.

  Wij zoeken een student, met goede chauffeurskills (vervoer), die de handen uit de mouwen kan steken (opstellen van de expo) en die bij voorkeur interesse heeft in (erfgoed van) landbouw in al zijn aspecten om het publiek te informeren.

  U wordt uiteraard telkens vergezeld van een medewerker van CAG tijdens deze evenementen.

  Een niet-EER student moet in het bezit zijn van een geldige Belgische verblijfstitel die toegang geeft tot de arbeidsmarkt.

  Tijdens het academiejaar mag een niet-EER student max. 20 uur per week werken.

  Je kan enkel solliciteren voor deze vacature indien je nog voldoende dagen beschikbaar hebt van je studentencontingent.

  We offer

  Een gevarieerde studentenjob met veel sociaal contact. De ideale studentenjob voor wie ervaring wil opdoen met het werk in de boeiende erfgoedsector.

  De uren zijn variabel (maar reken wel op minimaal 8 uur per dag voor de meeste evenementen). CAG betaalt de student het wettelijk loon van 9,68 euro / uur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier