Management Assistant Beenhouwerij Colruyt Laagste Prijzen
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Jij bent de steunpilaar voor het management van de ondersteunende dienst beenhouwerijen’ binnen Colruyt. Je beheert agenda’s, verzorgt de administratie en maakt verslagen van vergaderingen.

Reken op uitdaging en variatie in de boeiende retailsector!

Je gaat aan de slag bij de dienst die de beenhouwerijen van Colruyt administratief en strategisch ondersteunt. Als management assistant hou je discreet en stevig de touwtjes in handen voor de organisatie en administratie van het management.

Je biedt op elk moment de juiste ondersteuning : vergaderingen organiseren, agenda’s beheren, verslagen maken, mailings beheren Je werkt actief mee aan doeltreffende presentaties en anticipeert op opdrachten van het management team.

Stressy situaties pak je met een kwinkslag en opgestroopte mouwen aan.

Je weet van aanpakken en kan verschillende taken combineren. Je puzzelt om agenda’s op elkaar af te stemmen, woont vergaderingen bij, doet administratief werk Je plant zelf je werk en bent door je proactiviteit en betrouwbaarheid een essentiële steunpilaar van ons management.

Je werkt in Halle.

 • Kennis en ervaring Je voltooide een opleiding tot management assistant of beschikt over gelijkwaardige ervaring. Het belangrijkste is jouw motivatie en leergierigheid.
 • Interesse in beenhouwerij is zeker een plus.

 • Computervaardigheden Je bent vertrouwd met mailbeheer en hebt een goede kennis van Excel en Powerpoint.
 • Discretie en oplossingsgericht Je werkt dagelijks met vertrouwelijke informatie. Je puzzelt in de agenda’s en durft zelf initiatief te nemen om oplossingen te vinden.
 • Analytisch denken Je bent in staat om hoofd- en bijzaken te onderscheiden, ook in de schriftelijke verslaggeving van vergaderingen.
 • Snelheid en flexibiliteit zijn cruciaal.

 • Talenkennis Je hebt een goede gesproken en geschreven kennis van het Nederlands en het Frans. Zo kan je vlot samenwerken en correcte verslagen van vergaderingen maken.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier