adviseur verzekeringen niet
Liantis
Geel, BE
3 dagen geleden

Je takenpakket

Liantis risk solutions staat ondernemers en particulieren bij met advies en oplossingen die risico’s tot een minimum beperken.

Als adviseur ben je het vaste aanspreekpunt voor jouw klant.

 • Jehebt een hart voor de klanten en bent het eerste aanspreekpunt voor alle vragen omtrent verzekeringen. Je staat via verschillende kanalen (telefoon, mail, videocall.
 • in contact met jouw klanten.
 • Je denkt mee over het totale verzekeringspakket van de klant en maakt polissen en offertes op.
 • Je focus ligt op B2B verzekeringen, binnen niet-leven.
 • Met je productkennis en administratieve skills ondersteun je onze accountmanagers waar nodig.
 • Je bent bereid om deel te nemen aan commerciële acties van het kantoor, bijvoorbeeld belacties.
 • Je hebt affiniteit met de laatste digitaletrends op de verzekeringsmarkt.
 • Wie zoeken we?

 • Je bent in het bezit van een relevant bachelordiploma en hebt minstens 5 jaar ervaring met niet-leven verzekeringen (met goede kennis van de verschillende producten).
 • Je beschikt over commerciële feeling en stelt je knowhow ter beschikking van de klant.
 • Je denkt proactief mee met de klant en kan op commerciële opportuniteiten inspelen.
 • Je staat communicatief sterk in je schoenen, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Je werkt enkele dagen per week vanuit ons kantoor te Brugge, Gent of Geel , naargelang je woonplaats. De overige dagen werk je van thuis uit.
 • Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden : schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

  Over ons

  Liantis ondersteunt al wie onderneemt en / of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt : van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering.

  Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken.

  Voor meer informatie : liantis.be.

  Wat wij je te bieden hebben

  Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling .

  Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien.

  Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

  Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket . Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar.

  Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen .

  Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem.

  Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans . We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week.

  Ook tele- en thuiswerk behoren tot de mogelijkheden. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen.

  De regionale feestdag kan je vrij opnemen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier