Junior advocaten vastgoedrecht
Le Grand & Associates
Brussels, Brussels, BE
5 dagen geleden
source : Monster

Voor een toonaangevend advocatenkantoor in Brussel zijn wij momenteel op zoek naar versterking voor het departement vastgoedrecht.

Je komt terecht binnen een van de grootste en best aangeschreven vastgoedrecht departementen van België waar je kan leren van professionals die de besten zijn binnen hun vakgebied.

Op die manier kan je werken op dossiers van top cliënteel wat ervoor zorgt dat een stijgende groei- en leercurve gegarandeerd is.

Jobomschrijving Naast de usual suspects, onderscheidt dit departement zich door haar eigen litigation te voeren waardoor je het volledige plaatje van A-Z te zien krijgt.

Profiel Je beschikt over een Belgisch diploma Master in de rechten Je beschikt over 0-4 jaar ervaring Je wenst terecht te komen in een corporate omgeving met de nodige uitdagingen Enerzijds kan je vlot zelfstandig werken, anderzijds vind je vlot je positie binnen een team en geloof je dat één plus één drie is.

Je spreekt Vlot Nederlands en / of Frans, kennis van de andere landstaal is een plus Een LL.m diploma is een plus maar zeker geen must Aanbod Als het vastgoedrecht je passie is, dan staat deze opportuniteit garant om jou de meest kwalitatieve opleiding te geven binnen het expertiseveld.

Je kan rekenen op fijne collega’s die naast hun sterke expertise steeds paraat staan om de handen in elkaar te slaan Door het aanzien van het departement heb je de kans om te werken voor een tot de verbeelding sprekend cliënteel Er wordt sterk ingezet op opleiding binnen dit kantoor, niet alleen binnen het vakgebied maar ook daarbuiten op vlak van IT en business development Interesse?

Stuur je CV door naar legal legrand-associates.com Deze vacature wordt confidentieel behandeld door Mattiece Vantyghem

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier