Smals - Infrastructure Solution Architect
Smals
Brussels, Belgium
2 dagen geleden
source : ictjob.be

Uw rol Als Infrastructure Architect ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de architectuur binnen de afdeling "Infrastructure & Operations" van een van onze lidinstellingen.

Je bepaalt de technische evolutie van de informatica-infrastructuur om de continuïteit van de bestaande informatica-infrastructuurdiensten te verzekeren.

Je verleent advies over de te implementeren architectuur en te volgen procedures. Je definieert de documenten en technische ondersteuning voor de operatoren, de ontwikkelaars, gebruikers en informaticadiensten.

Je werkt samen met de projectleiders voor de projecten in verband met de infrastructuur en je verleent hen advies over de keuzes, technische oplossingen en architecturen die geïmplementeerd moeten worden.

Daarnaast coördineer je de implementatie van nieuwe architecturen. Je treedt op als technisch "Change Manager" om de manier van werken en de processen in verband met het infrastructuurbeheer te doen evolueren.

Samen met de functioneel architect en de software architect vorm je het solution team. Uw profiel Je beschikt over een universitair diploma (informaticus of burgerlijk ingenieur) en hebt minimaal vijf jaar ervaring in het design van technische architectuur.

Je hebt ervaring met systeemarchitectuur (archiveringssysteem, digitaal handtekening, Oracle Big Data appliance, etc.). Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent klantgericht en ontwikkelt een vertrouwensrelatie met de klanten op basis van je technische expertise.

Je kan beslissingen nemen en innovatief denken door creatieve ideeën aan te brengen. Je relationele vaardigheden helpen je anderen te begeleiden en te adviseren bij de implementatie van geschikte oplossingen.

Je bent proactief en doet de zaken vooruit gaan. Je streeft ernaar om de verwachte resultaten te bereiken. Je bent zelfstandig, maar bent daarnaast een goede teamplayer.

Ons aanbod Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, Specialisatie en carrière mogelijk.

ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk.

Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier