weekend dispatcher
11.11.11
Heverlee, BE
11 uur geleden

Mobiel vzw

Mobiel vzw is een vereniging zonder winstoogmerk. Wij werken voor en met mensen. Mobiliteit is een basisrecht voor iedereen.

Daarom kiezen wij er bewust voor om :

Rolstoelgebruikers te vervoeren zodat zij op een actieve wijze kunnen genieten van het sociale en maatschappelijke leven,

Medewerkers, zonder onderscheid van rang of stand, kansen te bieden tot zelfontplooiing en integratie,

Voortdurend onze rittenschema’s te optimaliseren en bij de vernieuwing van het wagenpark mens en milieu voorop te stellen.

Wij verzorgen het vervoer van rolstoelgebruikers individueel en in groep met of zonder begeleider aan sociale tarieven. Wij werken hiervoor samen met en worden ondersteund door de Vlaamse en Provinciale overheid en de steden en gemeenten uit het arrondissement Leuven.

Doel van de functie

Als vrijwilliger weekendmedewerker zorg je ervoor dat de chauffeurs een aanspreekpunt hebben tijdens het weekend. Daarnaast worden dringende vragen van leden gehoord.

Beschikbaarheid

De vrijwilliger weekendmedewerker bepaalt zelf hoeveel weekends zij / hij beschikbaar is.

Plaats in de organisatie

Je maakt deel uit van het team vzw Mobiel. Het is wenselijk een aantal uren de vrijdag voorafgaand aan of de maandag volgend op de weekendpermanentie aanwezig te zijn op de dispatchafdeling.

Zo nodig kan je beroep doen op de ondersteuning door een vaste medewerker.

Taken weekend medewerker

 • Smartphone
 • Tijdens het weekend ben je bereikbaar op de smartphone van vzw Mobiel. Deze neem je vrijdagavond mee naar huis en breng je maandagochtend terug.

  Je beantwoordt telefoons van chauffeurs en beluistert het antwoordapparaat als leden iets in spreken. Als het om een dringende vraag gaat, contacteer je hen terug.

 • Laptop
 • Je volgt de inkomende mails op. Dit doe je met de laptop van vzw Mobiel. Ook deze neem je vrijdagavond mee naar huis en breng je maandagochtend terug.

 • Fleetmatic
 • We werken met het programma Fleetmatic hierdoor kunnen we volgen waar de chauffeurs zijn. Dit kan van pas komen als je een chauffeur moet bellen, als een lid vraagt waar de chauffeur blijft,

 • Mobires
 • Met het programma Mobires kan je opvolgen welke ritten er gepland zijn.

 • Verslaggeving
 • Als het weekend is afgelopen, schrijf je een kort overzicht van het verloop van het weekend. Dit doe je gewoon via mail.

  Opleiding medewerker

  Om alles goed onder de knie te krijgen, volg je eerst een opleiding bij vzw mobiel. Hierin leer je de verschillende programma’s kennen en gebruiken.

  We overlopen een aantal scenario’s en bekijken wat je dan kan doen.

  We overleggen samen wanneer je deze opleiding volgt.

  Wat bieden wij?

  We vergoeden je reisonkosten tot een max. van 6 euro per dag.

  Je komt terecht in een diverse, warme organisatie.

  Een aantal keer per jaar organiseren we een leuke activiteit voor alle (vrijwillige) medewerkers.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier