Assistent-projectleider (m/v)
Konvert Construct Bree
Lommel, BE
2 dagen geleden

Profiel

Voor een bouwbedrijf te Lommel is Konvert Construct Bree op zoek naar een assistent-projectleider. We rekenen op jou voor : Je ondersteunt in de uitvoering van onze projecten.

Je weet een goede voorbereiding om te zetten naar een succesvol projectverloop. Je staat mee in voor de opvolging van de planning en organisatie van een aantal projecten.

Je bouwt mee aan het kwaliteits- en veiligheidsbeleid op de werven. Je werkt nauw samen met onze aankoopdienst en bewaakt kosten en budgetten.

Je onderhoudt contacten met de bouwheer, onderaannemers en leveranciers. Je werkt onder leiding van de projectleider. Je bespreekt de voortgang van het werk in teamverband, rapporteert problemen en denkt actief na over mogelijke oplossingen.

Aanbod

De aanvoer van leveringen, materieel en bouwmateriaal controleren. Bevoorradingsbehoeften bepalen en bestellingen uitvoeren.

De activiteiten van het personeel plannen en de werkposten verdelen. De opvolgingsdocumenten van werfactiviteiten invullenDe gegevens analyseren.

De inplanting en beveiliging van de werf en opslagzones bepalen. De ploegbazen technisch bijstaanNoden aan mobiliteit en vorming bepalen.

De voortgang en conformiteit van de realisaties opvolgen en controleren volgens het uitvoeringsplan. De werf, de planning, de bouwwijze en de voorschriften aan de betrokkenen voorstellen.

Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren. Vanuit de uitvoeringsplannen de technische, materiële en financiële middelen bepalenDe werkmethodes optimaliseren Een afwisselende en uitdagende job met doorgroeimogelijkheden.

Vast contract. Marktcompetitief salaris aangevuld met extra legale voordelen.

Vereiste kwalificaties

Masterdiploma in een bouwtechnische functie. Ervaring is geen must, interesse in de industriebouw wel : -). Je ambieert een een toekomstige rol als projectleider binnen de organisatie.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier