Calculator (m/v)
Konvert Construct Torhout
Brugge, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor een bouwbedrijf actief in de nieuw- en renovatiebouw zoeken we een calculator / aankoper bouw. Je gaat op zoek naar potentiële onderaannemers en leveranciers en stelt offerteaanvragen op.

Je controleert de lastenboeken, meetstaten en plannen. Je bespreekt en onderhandelt offertes met verschillende leveranciers / onderaannemers.

Opmaken, verzenden en opvolgen van bestellingen die voorbereid worden door de projectleiding.

Aanbod

De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten. De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren.

De eenheidskost van elke uitvoeringsfase berekenen en de prijsraming voor de globale uitvoering van het project opmaken.

De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellenBestellingen plaatsen.

Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...). Het dossier voor de projectuitvoering (technische processen, methodes, plannen, .

 • voorbereiden. Leveranciers of dienstverleners selecterenOnderhandelen over contractvoorwaardenDe geleverde diensten of producten controleren.
 • Metingen op de werf uitvoeren (afmetingen, oppervlakten, volumes, locatie, ...) Je krijgt een vast contract na een positieve interimperiode.

  Je komt terecht in een bedrijf waar de waarden en normen centraal staan.Loon volgens ervaring.

  Vereiste kwalificaties

  Je hebt ervaring als calculator.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier