Administratief bediende
manpower
Leuven, Belgium
6 dagen geleden

Job Description

In de Service afdeling zal je je bezighouden in een gevarieerde administratieve job. Zo sta je in rechtstreeks contact met de Field Service Engineers.

Zo zal jij intern en extern het klantencontact ondersteunen. Je zorgt voor het beheer van service- en installatiebezoeken bij de klanten.

Je bewaakt budgetten voor contracten, apparatuur en benodigdheden. Je beheert en coördineert administratieve ondersteuningsdiensten : beveiliging, postdistributie, recordbeheer en andere ondersteunende afdelingen.

Client Description

Voor een Internationale onderneming in Leuven zoeken we een Administratef bediende. Zij bieden onmiddellijk een vast contract.

Candidate Profile

Je hebt bij voorkeur een Bachelor.

Daarnaast beschik je over ervaring in een gelijkaardige functie. Je hebt ervaring met MS office-pakketten. Je hebt kennis van ERP-

systemen. Je spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Frans. Je hebt goede organisatievaardigheden

en je bent leergierig, gemotiveerd en kan zelfstandig werken

Client Offer

Je komt terecht in een aangename omgeving. Overigens verkrijg je een marktconform loon met extralegale voordelen.

Interesse in een uitdagende administratieve job? Stuur je CV naar office.vlaamsbrabantpermanent manpower.be ter attentie van Frank Willems. bij vragen bel 016270333.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier